دستیار قطبی صدهزار دلار آب خورد
اين مربي كه حيطه اختياراتش، او را تبديل به نزديكترين فرد به سرمربي پرسپوليس مي كند، مرد معتمد زلاتكو در پرسپوليس است كه اطلاعات چنداني از شرايط پيراموني خودش ندارد و به هر حال براي كار در ايران به كمكي مثل ايوكويچ احتياج داشته است.
کد خبر: ۵۸۳۰۵
| | 2052 بازدید
توميسلاو ايوكويچ دستيار اول زلاتكو كرانچار كه ديروز با پرسپوليس قرارداد بست، بنا بر اعلام رسمي مسئولان اين تيم، در طول فصل و به طول ماهيانه، 100 هزار دلار سرجمع از اين تيم دريافت خواهد كرد.
به گزارش گل؛ اين مربي كه حيطه اختياراتش، او را تبديل به نزديكترين فرد به سرمربي پرسپوليس مي كند، مرد معتمد زلاتكو در پرسپوليس است كه اطلاعات چنداني از شرايط پيراموني خودش ندارد و به هر حال براي كار در ايران به كمكي مثل ايوكويچ احتياج داشته است.
ماركو دستيار افشين قطبي سال گذشته از پرسپوليس نزديك به 350 هزار دلار پول گرفت و تنها دو ماه در ايران بو
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


