ورزشی »
استعفاها در کشتی آغاز شد
به دليل مشكلات شخصي و ادامه تحصيل در مقطع كارشناسي ارشد، استعفاي خود را از ادامه فعاليت در تيم نوجوانان اعلام ميكنم.
کد خبر: ۵۸۲۴۹
| | 1703 بازدید
مربي تيم ملي فرنگي نوجوانان با ارسال نامهاي به فدراسيون كشتي از مربيگري اين تيم استعفا كرد.
به گزارش فارس، در حالي كه تيم فرنگي نوجوانان ايران به تازگي با كسب عنوان قهرماني مسابقات آسيايي هندوستان به ايران بازگشته، بهمن طيبي به دلائلي از سمت خود در كادر فني اين تيم استعفا كرد.
اين مربي مازندراني كه با چندي پيش با تيم امام رضا (ع) قائمشهر به مقام قهرماني رقابتهاي ليگ فرنگي رسيده است، در نامهاش به فدراسيون كشتي نوشت: "به دليل مشكلات شخصي و ادامه تحصيل در مقطع كارشناسي ارشد، استعفاي خود را از ادامه فعاليت در تيم نوجوانان اعلام ميكنم. "
وي در اين نامه، قهرماني تيم ملي نوجوانان با كسب پنج مدال طلا و چهار نقره را تبريك گفته و از زحمات و حمايتهاي رشيد محمدزاده سرمربي تيم ملي قدرداني كرده است.
گزارش خطا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...



