صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

درآمد دولت از مالیات بر ارزش افزوده

معاون مالیات بر ارزش افزوده سازمان مالیاتی از تحقق 80 درصد مالیات بر ارزش افزوده سال 94 خبر داد.
کد خبر: ۵۸۲۲۰۹
| |
2240 بازدید

 عاون مالیات بر ارزش افزوده سازمان مالیاتی از تحقق 80 درصد مالیات بر ارزش افزوده سال 94 خبر داد.
 علیرضا طاری بخش در گفتگو با خبرگزاری صدا و سیما با بیان اینکه در سال 94 بیش از 80 درصد پیش بینی مالیات بر ارزش افزوده محقق شد، گفت: این رقم در مقایسه با سال 93 حدود 17 درصد رشد نشان می دهد.
 معاون مالیات بر ارزش افزوده سازمان امور مالیاتی کشور با بیان اینکه مودیان مالیات بر ارزش افزوده تا سال 24 امشب مهلت دارند تا اظهارنامه فصل زمستان خود را از طریق اینترنت ارائه دهند افزود: تا امروز حدود 560 هزار مودی اظهارنامه های خود را ارائه داده اند که براساس بانک اطلاعاتی ما قریب به اتفاق همه مودیان تاکنون ثبت نام کرده اند.
 وی در پاسخ به این سوال که با مودیانی که در سامانه مالیات بر ارزش افزوده ثبت نام نکنند و یا اظهارنامه خود را در موعد مقرر ارائه ندهند ، چه می کنید؟ ، گفت: مودیانی که مشمول مالیات بر ارزش افزوده هستند اما ثبت نام نکرده اند 75 درصد مالیات متعلق تا تاریخ ثبت نام را جریمه خواهند شد.
 معاون مالیات بر ارزش افزوده سازمان امور مالیاتی کشور افزود: مودیانی که اظهارنامه خود را ارائه ندهند 50 درصد و ارائه ندادن دفاتر یا اسناد و مدارک نیز 25 درصد مالیات جریمه به آنها تعلق می گیرد.
 طاری بخش افزود: تاخیر در پرداخت مالیات نیز دو درصد در ماه نسبت به مالیات پرداخت نشده مشمول جریمه خواهد بود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟