صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حقوق سربازان وظيفه افزايش مي‌يابد

به گفته وي ، هر سال با توجه به افزايش ضريب حقوقي، مبلغي به حقوق كاركنان وظيفه اضافه مي‌شد اما از آن جايي كه درسال گذشته ضرب فوق، افزايش قابل ملاحظه‌اي پيدا كرده است با توجه به تامين اعتبار كافي از سوي دولت، حقوق سربازان وظيفه افزايش مي‌يابد.
کد خبر: ۵۸۱۷
| |
14009 بازدید

مدير مشمولان ستاد كل نيروهاي مسلح اعلام كرد: به منظور ارتقاء وضعيت حقوقي كاركنان وظيفه عمومي، حقوق آنان افزايش مي‌يابد.

به گزارش ستاد كل نيروهاي مسلح، سردار سرتيپ دوم پاسدار "موسي كمالي" اظهار داشت كه دستور العمل افزايش حقوق كاركنان وظيفه عمومي از اول اسفند ماه سال جاري ، براساس درصدهاي جديد لازم الاجرا است.

كمالي تصريح كرد: براساس درصد جديد، حقوق كاركنان وظيفه از ‪ ۲۶‬درصد تا ‪ ۱۲۶‬درصد افزايش مي‌يابد.

به گفته وي ، هر سال با توجه به افزايش ضريب حقوقي، مبلغي به حقوق كاركنان وظيفه اضافه مي‌شد اما از آن جايي كه درسال گذشته ضرب فوق، افزايش قابل ملاحظه‌اي پيدا كرده است با توجه به تامين اعتبار كافي از سوي دولت، حقوق سربازان وظيفه افزايش مي‌يابد.

كمالي اظهار داشت: به موجب ماده واحده قانون "چگونگي پرداخت حقوق كاركنان وظيفه" مصوب سال ‪ ۱۳۷۵‬حقوق كاركنان وظيفه بر حسب درجه نظام آنان، درصدي از حداقل حقوق كاركنان پايور نظام است.

مدير مشمولان ستاد كل نيروهاي مسلح توضيح داد: براي نمونه حقوق سرباز از ‪ ۱۳۰‬هزار و ‪ ۷۵۲‬ريال به ‪ ۲۹۶‬هزار و ‪ ۳۷۱‬ريال ، سرباز دوم از ‪ ۱۳۹‬هزار و ‪ ۴۶۸‬ريال به ‪ ۲۹۸‬هزار و ‪ ۵۵۰‬ريال ، حقوق سرجوخه از ‪ ۱۵۹‬هزار و ‪ ۸۱‬ريال به ‪ ۳۱۱‬هزار و ‪ ۶۲۵‬ريال ، گروهبان يكم از ‪ ۲۱۷‬هزار و ‪ ۹۲۰‬ريال به ‪۳۵۰‬ هزار و ‪ ۸۵۱‬ريال و حقوق ستواندوم از ‪ ۳۴۲‬هزار و ‪ ۱۳۴‬ريال به ‪ ۴۴۸‬هزار و ‪ ۹۱۵‬ريال افزايش مي‌يابد.

وي خاطرنشان كرد بنا به دستور رييس ستاد كل نيروهاي مسلح ، اعتبارهاي حقوقي، خوراك و پوشاك كاركنان وظيفه در هيچ جاي ديگر نبايد هزينه شود و فقط بايد در همان موارد و براي كاركنان وظيفه هزينه شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Indonesia
|
۱۱:۱۴ - ۱۳۸۶/۱۱/۱۱
آیا یک متأهل با حقوق حداکثر 50 هزار تومان می تواند حقوق شرعی نفقه را ادا کند. آیا این زیبنده نظام اسلامی هست که قوانین به نحوی است که فرد از برآورده کردن حقوق شرعی اولیه خود عاجز است. آیا این حقوق زمینه فرار از سربازی و ... را فراهم نمی کند. آیا با این حقوق می توان انتظار داشت که یک تحصیلکرده متأهل با انگیزه به خدمت نظام وظیفه برود و در نهایت صادقانه خدمت کند. بهتر نیست که ارتش حرفه ای شود و هر کس که خواست خدمت کند حق الزحمه آن را دریافت کند و اینطور مشکل بیکاری نیز کمتر می شود.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۳۷ - ۱۳۸۶/۱۱/۱۲
خدا خيرت بدهد در حال حاضر حقوق سربازان مجرد بين 13000(سيکل) تا 36000 (پزشک) می باشد که خرج کرايه تاکسی هم نمی شود چه برسد به ازدواج کرده ها.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۰۰ - ۱۳۸۶/۱۱/۱۲
با سلام:فرزند من داراي فوق ديپلم و سرباز است.کارهاي يوميه اي که به ايشان واگذار مي شود در حد مدرک ايشان نيست.بقولي بيگاري مي کند.بهتر نيست دوران اموزشي اجباري و مدت خدمت کاهش و افرادي که توان مالي دارند الباقي خدمت را خريداري و مابقي حقوق مکفي بگيرند؟
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟