ورزش ايران، در حد افغانستان است!
عضو هيات رئيسه فراكسيون ورزش مجلس شوراي اسلامي گفت: متاسفانه باید اعلام کنیم که وضعيت كنوني ورزش كشور ما به لحاظ شاخصهها و اعداد و ارقام در حد افغانستان است.
علي اصغر يوسفنژاد در گفت و گو با ايپنا افزود: در حال حاضر، ورزش اعتبارات زيادي را به خود اختصاص داده، اما از ظرفيتهاي آن در بخشها و دستگاههاي مختلف مثل آموزش و پرورش، ارتش، نيروي مسلح، دانشجويي و ... استفاده نميشود و تنها به شكل روزمرگي دنبال ميشود.
وي ادامه داد: در حالي كه ورزش از جايگاه فرهنگي و اجتماعي بالايي برخوردار است، هر روز به لحاظ شاخصههاي جهاني تنزل ميكنيم و دولت نسبت به مجلس و نمايندگان مردم احساس پاسخگويي ندارد. در مقابل مجلس هم نميتواند كمك زيادي به ورزش داشته باشد.
يوسفنژاد به عنوان يكي از طراحان طرح تبديل سازمان ورزش به وزارت ورزش افزود: در حال حاضر اگر اتفاقي براي ورزش بيفتد، بايد رئيس جمهور پاسخگوي مجلس باشد كه با توجه به جايگاه وي نميتوانيم او را مورد سوال قرار دهيم، مسئولان سازمان تربيت بدني هم ارتباط خوبي با مجلس ندارند. بنابراين تبديل اين سازمان به وزارتخانه باعث ميشود مسئولان دستگاه ورزش كشور مربوطه را مورد سوال يا استيضاح قرار نسبت به مجلس و مردم پاسخگو باشند و نمايندگان مجلس نيز ميتوانند وزير دهند.
نماينده بابلسر در مجلس خاطرنشان كرد: جامعه ورزش و نمايندگان مجلس بايد بدانند كه اين اتفاق باعث رونق و شكوفايي ورزش كشور خواهد شد و با اين طرح همراه باشند.


