صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

هشدار وزیرکشور پاکستان به رسانه‌ها درباره ایران

از به تصویر کشیدن ایران به عنوان دشمن پاکستان صرف نظر کنید؛ ایران کشور برادر ما است
کد خبر: ۵۷۷۸۲۷
| |
15945 بازدید
|
۳
وزیر کشور پاکستان با رد ادعای برخی رسانه‌های این کشور در زمینه ماجرای جاسوس هندی گفت: ایران کشور برادر ما است و این قضیه به طور منطقی حل و فصل می‌شود.

به گزارش فارس، وزیر کشور پاکستان روز شنبه به رسانه‌های این کشور هشدار داد از دشمن جلوه دادن ایران با پاکستان خودداری کنند.

به‌ نوشته روزنامه «نیشن» چاپ پاکستان، «نثار علی خان» وزیر کشور پاکستان در نشست خبری یک روز بعد از دیدار با سفیر ایران در این کشور گفت: «ایران در برهه‌های دشوار کنار پاکستان ایستاده است. رییس جمهور ایران نیز گفته است که امنیت پاکستان امنیت ایران است.»

بنابر این گزارش، نیروهای امنیتی، اطلاعاتی پاکستان چند روز پیش فردی بنام «بوشن یادیو» دستگیر کردند که در گذرنامه او نامش «حسین مبارک پتیل» درج شده و با روادید جعلی ایرانی از طریق بندر چابهار وارد ایالت بلوچستان شده بود.

وزیر دفاع پاکستان با بیان نگرانی سفیر ایران از گزارش‌های مغرضانه رسانه‌های پاکستانی در زمینه قضیه جاسوس هندی گفت: «من به سفیر ایران گفتم که ما رسانه‌هایی آزاد داریم که حتی از خطای ما نیز چشم پوشی نمی‌کنند.»

وی با هشدار به رسانه‌های این کشور گفت، در حالی‌که برخی منفعت طلبان خواهان لطمه زدن به روابط دو کشور بردار هستند، باید به دنبال اتخاذ جانب احتیاط در حفظ منافع کشور بود.

این مقام ارشد دولت پاکستان همچنین به رسانه‌های این کشور توصیه کرد تا از خبرسازی جعلی در رابطه با ایران و دستگیری جاسوس هندی صرفنظر کرده و از تصور اینکه تهران تسهیل کننده عملیات جاسوس هندی بوده و یا در این امر کوتاهی کرده صرف نظر کنند.

وزیر کشور پاکستان در خاتمه گفت: «این امر موضوعی حساس بین دو کشور برادر است و به طور منطقی حل و فصل می‌شود. مشکل ما در این موضوع هند و نه ایران است.»
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۹
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
United Arab Emirates
|
۰۸:۲۱ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۵
عوامل عربستان درپاکستان میباشندکه اختلاف درست میکنند
ناشناس
|
United States
|
۰۸:۴۲ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۵
خودتان مواظب مرزهاتون باشید تروریست نفرستید ایران
ناشناس
|
-
|
۰۹:۰۲ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۵
اخر از پاکستان چه خیری به ما میرسد غیر از اینکه پول نفتمان را بالا بکشند
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟