صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بانمک‌ترین ورزش و مردم چند وقت گذشته

نشستن او در کنار فتح‌الله‌زاده که شایع شده بود توطئه علیه کفاشیان برای تشکیل مجمع فوق‌العاده به صورت ایذایی توسط این دو نفر شکل گرفته برنامه را جالب‌تر هم کرده بود.
کد خبر: ۵۷۷۵۴
| |
2180 بازدید

برنامه «ورزش و مردم» دیروز ميهمانان ویژه‌ای داشت. مهدی تاج، علی فتح‌الله‌زاده و کاظم اولیایی به برنامه ورزش و مردم رفته بودند تا مناظره‌ای در سطح فوتبال شکل بگیرد.

به نوشته دنیای فوتبال؛ جالب اینجا بود که اولیایی هم در این جلسه حاضر بود و به عنوان یک منتقد به این برنامه رفته بود. البته جناب اولیایی همیشه و در همه حال یک منتقد درجه یک هر سیستم و فدراسیونی به شمار می‌رود.

نشستن او در کنار فتح‌الله‌زاده که شایع شده بود توطئه علیه کفاشیان برای تشکیل مجمع فوق‌العاده به صورت ایذایی توسط این دو نفر شکل گرفته برنامه را جالب‌تر هم کرده بود.

در این برنامه صحبت‌های تکراری زیادی شنیده شد اما علی فتح‌الله‌زاده با اشاره‌های مکرر به جناب کالموند و باشگاه بایرلورکوزن خنده را بر لب‌ها آورد.

یکی دیگر از صحنه‌های بانمک برنامه دیروز جایی بود که تاج درباره بدهی باشگاه‌ها گفت یک قاضی حکم داده که از خزانه فدراسیون به بازیکن طلبکار پول داده شود که اولیایی درحالی که فریاد می‌زد گفت:«من دست آن قاضی را می‌بوسم.»

البته شاه‌حسینی هم که روی ایر آمد با گفتن این جمله که آقای شفیع بحث منشور اخلاقی وقت می‌خواهد و باید من را به برنامه دعوت کنی، خودش را به برنامه دعوت کرد. البته صحبت کردن اولیایی با فتح‌الله‌زاده و تاج در حین صحبت‌های شاه‌حسینی و بی‌اعتنایی به او هم از نکات جالب برنامه دیروز بود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟