ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
سوژه

احتمال حضور ایران در گروه مرگ/عربستان یا استرالیا رقبای احتمالی در راه جام جهانی

مرحله بعدی مقدماتی جام جهانی در قاره اسیا در دو گروه شش تیمی و بازی های رفت و برگشتی برگزار می شود و تیم ملی ایران تحت هیچ شرایطی با ژاپن همگروه نخواهد شد و این خود نکته مثبتی است.
کد خبر: ۵۷۷۱۶۰
| |
7752 بازدید

تیم ملی به دور دوم مسابقات مقدماتی جام جهانی صعود کرد ولی راه صعود تیم به جام جهانی تا حدودی سخت است.
به گزارش تابناک ورزشی، تیم ملی با شکستن طلسم 15 ساله مقابل عمان و شکست این تیم به دور دورم مسابقات مقدماتی جام جهانی صعود کرد اما نکات جالبی در ادامه راه تیم ملی وجود دارد.
مرحله بعدی مقدماتی جام جهانی در قاره اسیا در دو گروه شش تیمی و بازی های رفت و برگشتی برگزار می شود و تیم ملی ایران تحت هیچ شرایطی با ژاپن همگروه نخواهد شد و این خود نکته مثبتی است. همگروهی ایران با کره جنوبی،استرالیا،ازبکستان،عراق و تایلند می تواند گروه مرگ را تشکیل دهد.  همچنین همگروهی با سوریه، چین، قطر، امارات و کره جنوبی هم می تواند راه آسان تری برای صعود به روسیه ۲۰۱۸ باشد.

ایران با یکی از دو تیم عربستان یا استرالیا قطعاَ همگروه می شود.



تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات