صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
گله‌هاي احسان خرسندي از مسوولان ابومسلم:

غير از دروغ و وعده‌هاي پوشالي چيزي نشنيدم

از اينكه از تيم ابومسلم و بازيكنان اين تيم جدا شدم خوشحال نيستيم، اما از دست چنين مديران و آدم‌هايي كه فقط اسم مدير را يدك مي‌كشند راحت شدم.
کد خبر: ۵۷۶۵۷
| |
1656 بازدید

بازيكن فصل گذشته تيم فوتبال ابومسلم خراسان گفت: از ابومسلم رفتم، چون دوست نداشتم در تيمي باشم كه در آن مدام دروغ مي‌شنوم!

احسان خرسندي در گفت‌وگو با ايسنا، تصريح كرد: در يك سالي كه در ابومسلم بودم غير از دروغ و وعده‌هاي پوشالي چيزي از مديران ابومسلم نشنيدم و براي جواناني كه زير دست اين افراد در ابومسلم بازي خواهند كرد خيلي متاسف و ناراحتم.

وي افزود: مديران ابومسلم به هيچ كدام از وعده هايشان عمل نكردند، اما يك سال با نداشته‌هاي ابومسلم ساختيم و تمام تلاشمان را كرديم كه حداقل سهميه ليگ برتري تيم حفظ شود اما متاسفانه بعد از مسابقات مديران باشگاه به هيچ كدام از تعهداتشان عمل نكردند.

** مجبور شدم از باقيمانده قرارداد بگذرم تا رضايت‌نامه‌ام را بگيرم

خرسندي با بيان اينكه اين اواخر با شخصيت خيلي از بازيكنان بازي كردند، گفت: شرايطي را برايمان به وجود آوردند كه مجبور شديم از بخشي از طلبمان چشم پوشي كنيم تا رضايت‌نامه خود را دريافت كنيم.

وي ادامه داد: قراردادم با ابومسلم دو ساله بود و يك سال ديگر از آن باقي مانده بود و تنها 30 درصد از قراردادم را دريافت كرده بودم، اما طوري با من رفتار كردند كه مجبور شدم از 70 درصد باقيمانده قرارداد بگذرم تا رضايت‌نامه‌ام را بگيرم.

"قاسمي" با دروغگويي قصد مطرح شدن دارد!

خرسندي اظهار كرد: سرمربي تيم در تمرينات به من اعلام كرد كه تو را نمي‌خواهم و من هم با قاسمي، مديرعامل باشگاه صحبت كردم و او گفت سرمربي تو را نمي‌خواهد اما باشگاه خواهان توست و در تمرين حاضر شو و حتي اگر شده اين يك سال را در تمرينات راه برو، اما مي‌دانم چون طلبم از باشگاه زياد بود به گونه‌اي با من رفتار كردند تا مجبور شوم رضايت‌نامه‌ام را از باشگاه بگيرم.

بازيكن فصل گذشته ابومسلم خراسان مدعي شد: بيشترين دروغ را قاسمي به ما گفت و متاسفانه او با دروغگويي قصد مطرح شدن را دارد و وعده‌هايش همه پوشالي هستند.

**مديران ابومسلم فقط اسم مدير را يدك مي‌کشند

وي در پاسخ به اين سوال كه با اين وجود از ترك مشهد رضايت داريد، عنوان كرد: از اينكه از تيم ابومسلم و بازيكنان اين تيم جدا شدم خوشحال نيستيم، اما از دست چنين مديران و آدم‌هايي كه فقط اسم مدير را يدك مي‌كشند راحت شدم.

خرسندي ضعف عمده باشگاه ابومسلم را ورود چنين مديراني به اين باشگاه دانست و ابراز داشت: ورود اين افراد به باشگاه نه تنها از ضعف‌ها نمي‌كاهد بلكه به مشكلات هم مي‌افزايد و من حاضرم يك سال در هيچ تيمي بازي نكنم اما به تيمي كه مديراني همچون مديران ابومسلم دارد، برنگردم.

بازيكن فصل گذشته تيم فوتبال ابومسلم خراسان تاكيد كرد: مطمئنا وجود قاسمي به ابومسلم هيچ شخصيتي نمي‌دهد اما اسم بازيكناني مثل سيد عباسي، گردان، ناصحي، خرسندي و جمشيدي به ابومسلم شخصيت مي‌دهد، ممکن است قاسمي با حرف‌هاي نادرستش يك يا دو هفته مطرح شود اما بالاخره همه متوجه مي‌شوند.

**به خاطر صحبت‌هاي قاسمي مردم ما را مسخره مي‌کردند

خرسندي با بيان اينكه در هفته‌هاي اخير، به خاطر صحبت‌هاي قاسمي، مديرعامل باشگاه مردم ما را در خيابان به سخره مي‌گرفتند، مدعي شد: از ژان تيگانا و استويچكف به سراغ ناصر پورمهدي رفتند چون دنبال كسي بودند كه روي او مسلط باشند، مثل هفته‌هاي آخر ليگ گذشته كه قاسمي مي‌گفت تمام تعويض‌ها و ارنج‌ها بايد زير نظر من باشد.

** تا زماني كه چنين افرادي در باشگاه باشند ابومسلم به جايگاهش نمي رسد

وي در پاسخ به اين سوال كه وضعيت آينده ابومسلم را چگونه پيش‌بيني مي‌كنيد، اظهار داشت: متاسفانه تا زماني كه چنين افرادي در باشگاه باشند ابومسلم به جايگاه واقعي خود نمي‌رسد، همان طور كه در فصل گذشته با اما و اگر بسيار در ليگ مانديم و بعيد مي‌دانم امسال با همان اما و اگرها بتوانند تيم را حفظ كنند.

بازيكن فصل گذشته تيم فوتبال ابومسلم خراسان اظهار داشت: تمام هم بازي‌هايم به من لطف داشتند و سال خوبي را در مشهد گذراندم و اصلا بابت اين مساله ناراحت نيستم، اما از نظر مالي ضرر كردم و اين را پاي حرف‌هاي نادرست مديران باشگاه مي‌گذارم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار