صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

قیمت نفت بشکه‌ای 41 دلار

امروز در بازارهای جهانی قیمت نفت تحت تاثیر فعال سازی دکل نفتی آمریکا حدود 4 سنت کاهش یافت و بشکه‌ای 41 دلار و 16 سنت معامله شد.
کد خبر: ۵۷۶۰۸۳
| |
3897 بازدید

 امروز در بازارهای جهانی قیمت نفت خام برنت کاهش اندک 4 سنتی را تجربه کرد و بشکه‌ای 41 دلار و 16 سنت به فروش رفت. قیمت نفت خام وست تگزاس آمریکا هم کاهش 52 سنتی را تجربه کرد و بشکه ای 38 دلار و 92 سنت معامله شد.
 خبرگزاری رویترز درباره دلیل کاهش قیمت نفت نوشت بعد از اینکه شرکت‌های انرژی آمریکا خبر فعال کردن یک دکل نفتی در این کشور را دادند امیدها برای تثبیت عرضه نفت خام در این کشور بیشتر شد و تا حدودی قیمت را پایین کشید.
 قیمت نفت از ماه فوریه تا کنون بیش از 50 درصد کاهش یافته و دکل‌های نفتی آمریکا از سال گذشته تا کنون به دو سوم کاهش یافته و به کمترین میزان از سال 2009 رسیده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟