نفرین نماینده ترکیه درحق زخمی‌های صهیونیست

نماینده مجلس ترکیه گفت: امیدوارم همه زخمی‌های اسرائیلی حمله امروز بمیرند
کد خبر: ۵۷۵۸۸۳
| |
8264 بازدید
«ایرم اتکاس» از نمایندگان زن مجلس ترکیه و مسئول ارتباطات الکترونیکی حزب حاکم این کشور در واکنش به زخمی شدن چند صهیونیست در انفجار انتحاری دیروز استانبول، آرزو کرد همه مجروحان اسرائیلی این حادثه بمیرند

به گزارش فارس، در حادثه تروریستی استانبول، یک عامل انتحاری خود را در وسط خیابان منفجر کرد و یک ایرانی و یک یا سه صهیونیست را کشت.

ساعتی پس از این رخداد، «ایرم اتکاس» از نمایندگان مجلس ترکیه که مدیریت ارتباطات الکترونیک حزب حاکم یعنی عدالت و توسعه را نیز بر عهده دارد، در صفحه توئیتر خود نوشت «امیدوارم همه زخمی‌های اسرائیلی حمله امروز بمیرند.»

پس از انتشار این مطلب در توئیتر، «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی از وزیر خارجه خود خواست که محکوم شدن این اقدام را از دولت ترکیه خواستار شود.

رئیس مجمع زنان حزب عدالت و توسعه هم دقائقی بعد خبر داد که روند بررسی امکان اخراج خانم اتکاس از حزب، کلید خورده است.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت