صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
فرمان جدید قتل مردم فلسطین صادر شد؛

حاخام صهیونیست: هر فلسطینی که سمت شما آمد، بکشید!

از چند ماه پیش و همزمان با آغاز دور جدید مقاومت مردم فلسطین در مقابل صهیونیست ها که از آن با عنوان انتفاضه جدید هم یاد می شود، موارد متعددی از قتل و کشتار فلسطینی ها به دست نظامیان و یا شهرک نشینان صهیونیست منتشر شده است. فرمان جدیدی که یک حاخام صهیونیست صادر کرده، راه را برای کشتار بیشتر فلسطینی ها همواره خواهد کرد.
کد خبر: ۵۷۴۶۳۰
| |
11711 بازدید
حاخام صهیونیست: هر فلسطینی که سمت شما آمد، بکشید!از چند ماه پیش و همزمان با آغاز دور جدید مقاومت مردم فلسطین در مقابل صهیونیست ها که از آن با عنوان انتفاضه جدید هم یاد می شود، موارد متعددی از قتل و کشتار فلسطینی ها به دست نظامیان و یا شهرک نشینان صهیونیست منتشر شده است. فرمان جدیدی که یک حاخام صهیونیست صادر کرده، راه را برای کشتار بیشتر فلسطینی ها همواره خواهد کرد.

به گزارش «تابناک» به نقل از «فرانس 24»، یک حاخام ارشد صهیونیست اعلام کرده هر فلسطینی که چاقو حمل کند، باید کشته شود. این در حالی است که اخیراً حتی فرمانده نیروهای مسلح رژیم اسرائیل نیز خواستار خویشتنداری بیشتر نیروهای ارتش این رژیم در مقابل فلسطینی ها و عدم استفاده شلیک به سمت آن ها تا حد امکان شده بود.

اسحاق یوسف، حاخام ارشد صهیونیست در این زمینه اظهار داشته: «اگر یک تروریست با چاقو به سمت شما آمد، آیا وظیفه مذهبی شماست که او را بکشید؟ [بله]؛ آن کسی که برای کشتن شما می آید، شما پیش دستی کرده و وی را بکشید». 

وی در سخنرانی خود که به طور مستقیم از تلویزیون پخش می شد، ضمن بیان این اظهارات، با اشاره به موضع گیری اخیر فرمانده نیروهای مسلح رژیم اسرائیل، افزود: «از دادگاه نترسید و اگر رئیس ستاد ارتش هم چیز دیگری گفت، اهمیت ندهید». 

این سخنان، اشاره به موضع گیری ژنرال گادی آیزنکورت بود که ماه گذشته خواستار رویکردی سنجیده تر در مقابل فلسطینی ها شده بود. آیزنکورت گفته بود: «وقتی یک دختر 13 ساله چاقویی به دست دارد و بین او و سربازان فاصله ای وجود دارد، من نمی خواهم شاهد باشم که یک سرباز آتش گشوده و خشاب خود را روی چنین دختری خالی کند». 

گفتنی است در پی وقوع موج جدید مقاومت مردم فلسطین علیه صهیونیست ها، تنها از اول ماه اکتبر تاکنون 188 فلسطینی به دست صهیونیست ها به قتل رسیده اند. نکته اینجاست که این کشتار، تنها از سوی سربازان ارتش رژیم اسرائیل صورت نگرفته و ساکنان افراطی شهرک های صهیونیستی نیز در این امر دست داشته اند.

شدت این کشتارها و خشونت ها به حدی رسیده که سازمان ملل و گروهای حقوق بشری بین المللی، نسبت به این موضوع ابراز نگرانی و اعلام کرده اند که صهیونیست ها در مقابل فلسطینی ها از خود واکنش افراطی و بیش از حد لزوم انجام می دهند. به هر حال، می توان انتظار داشت فرمان این حاخام صهیونیست، موج جدیدی از قتل و کشتار مردم فلسطین را به دنبال داشته باشد. 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار