کفاشیان همه را سرکار گذاشت!

رئیس فدراسیون فوتبال همچنان جواب درستی برای حضور در انتخابات فدراسیون فوتبال نمی‌دهد.
کد خبر: ۵۷۴۴۰۱
|
۲۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۸ 12 March 2016
|
4489 بازدید

علی کفاشیان پس از اینکه مجدداً در فدراسیون فوتبال حاضر شد در خصوص اینکه آیا برای ثبت ‌نام در فدراسیون به وزارت ورزش و یا سازمان بازرسی کل کشور رفته بود، گفت: من حدود یک ماه است که به وزارت ورزش نرفته‌ام.

به گزارش تابناک ورزشی، وی در مورد اینکه آیا برای ثبت‌نام تحت فشار است، گفت: من به هیچ عنوان تحت فشار نیستم و هر چه صلاح فوتبال باشد عمل می‌کنم و عصر امروز هم مشخص خواهد شد که در انتخابات شرکت می‌کنم یا خیر.

رئیس فدراسیون فوتبال در مورد اینکه آیا به دنبال مجوز گرفتن است، گفت: من نیازی به مجوز ندارم می‌خواهم با خودم بحث کنم و ببینم چگونه می‌شود تا بعدازظهر امروز هم با خودم به این جمع‌بندی می‌رسم!

اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت