میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل
واکنش

مهرعلیزاده:دولت وقت اساسنامه فدراسیون را تائید کرد

رییس سابق سازمان تربیت بدنی می‌گوید:دولت هم در آن زمان اساسنامه فدراسیون فو‌تبا‌ل را تصویب کرد. این چیزی است که در اخبار نیز منتشر شد و دولت نیز آن را تصویب کرد.
کد خبر: ۵۷۳۶۸۸
| |
2717 بازدید

کفاشیان برای شرکت در انتخابات فدراسیون فو‌تبا‌ل مشکلی ندارد، اما متن قانون می‌گوید رییس نباید بازنشسته باشد و سپس باید مجوز دریافت کند.

به گزارش تابناک ورزشی، محسن مهرعلیزاده می‌گوید: به نظر من ریاست فدراسیون به دلیل این که شغلی تمام وقت به حساب نمی‌آید، به عنوان شغل دوم نیز می تواند محسوب شود و اگر کسی بخواهد در کنار کار دیگری، ریاست فدراسیون فو‌تبا‌ل را بر عهده بگیرد به عنوان شغل دوم محسوب نمی‌شود.

مهرعلیزاده همچنین درباره اساسنامه فدراسیون فو‌تبا‌ل نیز، گفت: در زمان علی آبادی اساسنامه فدراسیون فو‌تبا‌ل دچار مشکل بود که از سوی فیفا این مشکل با عوض شدن اساسنامه مرتفع و نهایی شد. دولت هم در آن زمان اساسنامه فدراسیون فو‌تبا‌ل را تصویب کرد. این چیزی است که در اخبار نیز منتشر شد و دولت نیز آن را تصویب کرد.



میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
الی گشت