میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

انتقاد‌بایدن‌از روند مبارزات‌انتخاباتی‌جمهوری‌خواهان

جو بایدن معاون رئیس جمهور آمریکا از روند مبارزات انتخاباتی جمهوری خواهان انتقاد کرد و گفت، تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری خواهان، روندی افراط گرایانه دارد.
کد خبر: ۵۷۳۵۶۸
| |
3502 بازدید
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما جو بایدن معاون رئیس جمهور آمریکا از روند مبارزات انتخاباتی جمهوری خواهان انتقاد کرد و گفت، تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری خواهان، روندی افراط گرایانه دارد.

جو بایدن در همایشی اقتصادی در دوبی گفت، اگر دونالد ریگان امروز زنده بود، نمی توانست نامزدی حزب جمهوری خواه آمریکا را برای انتخابات ریاست جمهوری به دست آورد چرا که اکنون ما شاهد روندی افراط گرایانه در حزب جمهوری خواه هستیم.

بایدن روز سه شنبه در دوبی از تقسیم بندی حوزه های انتخاباتی در آمریکا انتقاد کرد و گفت، این مسئله جمهوری خواهان را به سمت نامزدهای محافظه کارتر سوق می دهد.

امارات نخستین مقصد سفر منطقه ای بایدن محسوب می شود. وی پس از آن به اسرائیل، کرانه باختری رود اردن و اردن سفر خواهد کرد. این سفر بایدن شامل مذاکرات درباره منافع انرژی و اقتصادی آمریکا و همچنین نگرانی های امنیتی درباره ایران، سوریه است.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات