میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

استقبال نتانیاهو از اقدام اخیر شورای خلیج فارس

نخست وزیر رژیم صهیونیستی از اقدام شورای همکاری خلیج فارس مبنی بر تروریستی خواندن حزب الله لبنان استقبال کرد.
کد خبر: ۵۷۳۴۰۲
| |
3944 بازدید

نخست وزیر رژیم صهیونیستی از اقدام شورای همکاری خلیج فارس مبنی بر تروریستی خواندن حزب الله لبنان استقبال کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از العهد، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی با سخنرانی در کنیست از تصمیم شورای همکاری خلیج فارس درباره حزب الله لبنان و تروریستی خواندن این جنبش استقبال کرد.

وی گفت: اقدام شورای همکاری خلیج فارس پیشرفتی مهم است اما آنچه تعجب آور است این است که دو حزب کنیست، اقدام شورای همکاری خلیج فارس را محکوم کردند.

نتانیاهو افزود: من می توانم بگویم بسیاری از کشورهای عربی بیش از هر زمان دیگر به این نتیجه رسیدند که اسرائیل دشمنشان نیست و در تماس های جدید با کشورهای عربی میانه رو امکان بسیاری برای تغییر واقعیت سیاسی منطقه به وجود آمده است. من امیدوارم این روابط در روابط ما با فلسطینی ها تاثیر بگذارد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات