صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

انتقاد از قرائت نشدن گزارش تفحص از سهام عدالت

نماینده مردم دشتستان در مجلس با انتقاد از عدم قرائت گزارش تحقیق و تفحص از سهام عدالت، گفت: به دلیل تعلل مجلس، کسانی که دستشان به بیت‌المال آلوده است، هورا می‌کشند.
کد خبر: ۵۷۳۱۵۴
| |
3157 بازدید

سید مهدی موسوی‌نژاد در نشست علنی امروز (دوشنبه17 اسفندماه) در تذکر آئین‌نامه‌ای، با انتقاد از تعلل هیات رئیسه مجلس در به جریان انداختن برخی طرح‌ها و لوایح، گفت: اخیراً رئیس سابق سهام عدالت به مدیرعامل کارخانه سیمان دشتستان نامه نوشته و گفته است از اینکه موسوی‌نژاد بنا به هر دلیلی از راهیابی به مجلس بازمانده است، تبریک می‌گویم و امیدوارم با نماینده فعلی رابطه خوبی داشته باشید.

به گزارش خانه ملت، نماینده مردم دشتستان در  مجلس شورای اسلامی گفت: این شخص در نامه خود گفته است که داغ تحقیق و تفحص از سهام عدالت بر دل موسوی‌نژاد باقی مانده است.

وی با اشاره به تصویب تقاضای تحقیق و تفحص از سهام عدالت از یک سال پیش و قرائت نشدن آن در صحن مجلس تاکنون، عنوان کرد: این مسئله ناشی از ضعف آئین‌نامه داخلی مجلس است که کارها این‌قدر بر زمین می‌ماند تا کسانی که دستشان تا آرنج به بیت‌المال آلوده است، این‌قدر خوشحال می‌شوند و هورا می‌کشند.

موسوی‌نژاد در پایان خواستار رسیدگی به این موضوع و قرائت سریع‌تر گزارش تحقیق و تفحص از سهام عدالت شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...