توافق انگلیس و اتحادیه اروپا، بازی برد-برد است

رئیس پیشین بانک مرکزی اروپا گفت توافق دولت انگلیس و اتحادیه اروپا، بازی برد-برد بود.
کد خبر: ۵۷۰۴۳۲
| |
3074 بازدید
رئیس پیشین بانک مرکزی اروپا گفت توافق دولت انگلیس و اتحادیه اروپا، بازی برد-برد بود.

به گزارش صدا و سیما، به نقل از شبکه تلویزیونی سی ان ان، ژان کلود تریشه رئیس سابق بانک مرکزی اروپا گفت: توافقی که همه سران کشورهای اروپایی، دولت انگلیس و همچنین کمیسیون اروپا بر سر آن مذاکره کردند و امیدوارم پارلمان اروپا نیز آن را پیگیری کند، احتمالاً بهترین (نتیجه) مذاکراتی بود که در این شرایط می توان انتظار داشت؛ اما تردید ندارم که این بازی برد-برد خواهد بود.

این بازی برد برای انگلیس خواهد بود، اما هنوز هم احتمالات وجود دارد. با توجه به اینکه در اینجا فقط عضویت (انگلیس) به اروپا نیست که در معرض خطر قرار دارد، به نظرم تصمیم انگلیس برای برگزاری همه پرسی (ادامه عضویت در اتحادیه اروپا) بسیار جسورانه بود.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت