بازدید 19223

سمی‌‌ترین سبزیجات کشور

سموم کشاورزی حتی در محصولات گلخانه‌ای نیز دیده می‌شوند به شکلی که بیشتر رنگ و لعاب ظاهری محصولات کشاورزی مورد توجه است اما کیفیت آن آزمایش نمی‌شود.
کد خبر: ۵۶۹۴۸۹
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۰ 21 February 2016
یک کا‌ر‌شناس‌ارشد بهداشت موادغذایی گفت: استفاده سموم در محصولات کشاورزی میان سازمان استاندارد، وزارت ‌بهداشت و جهادکشاورزی پاسکاری می‌شود و توپ را به زمین دیگری می‌اندازد و واقعاً مردم از این موضوع ضرر می‌کنند،حتی پیاز و سیب زمینی صادراتی برگشت می‌خورد.
 
به گزارش تسنیم، کاظم قوشچی درباره راهکار جلوگیری از استفاده از سموم در مواد غذایی اظهار داشت: میزان سموم کشاورزی در کشور ما اندازه‌گیری نمی‌شود، به عنوان مثال بسیاری از سبزیجات تولید داخل از جمله هویج و تربچه سموم زیادی جذب می‌کنند و این بی‌توجهی به میزان سموم باعث شده که در حال حاضر صادرات سبزیجات به خارج از کشور نداشته باشیم، حتی پیاز و سیب زمینی صادراتی ما برگشت داده شده است.
 
وی در ادامه افزود: میزان نیترات و نیتریت در سبزیجات ما بسیار بالا است و دلیل این موضوع استفاده از آب‌های فاضلابی، کودهای شیمیایی و حتی کود انسانی به ویژه در منطقه‌ای مانند تهران است.
 
این کا‌ر‌شناس ارشد بهداشت مواد غذایی با بیان اینکه باید مرجعی در کشور باشد تا آزمایشات لازم بر روی سبزیجات را در مراکز عرضه محصولات انجام دهد، تصریح کرد: وزارت کشاورزی باید سیاست‌هایش را به سمتی ببرد که محصول به شکل طبیعی تولید شود و تولیدکنندگان از نظر میزان استفاده از سموم در محصولات کشاورزی کنترل شوند.

وی ادامه داد: سموم کشاورزی حتی در محصولات گلخانه‌ای نیز دیده می‌شوند به شکلی که بیشتر رنگ و لعاب ظاهری محصولات کشاورزی مورد توجه است اما کیفیت آن آزمایش نمی‌شود.
 
قوشچی ادامه داد: نکته دیگر میوه‌هایی است که دستکاری ژنتیکی شده است به عنوان مثال گوجه فرنگی که پس از یک روز نگهداری خراب می‌شد اما امروزه به دلیل این دستکاری‌ها تا مدت‌ها خراب نمی‌شود و یا اینکه پرتقال‌هایی در بازار وجود دارد که بسیار بزرگ شده‌اند و هیچ کدام هسته ندارند.
 
عضو سازمان غذا و داروی استان آذربایجان غربی با اشاره به اینکه اداره استاندارد اولین مرجع توجه به کیفیت محصولات کشاورزی است و باید بر روی محصولات کنترل داشته باشند، به بسیج پزشکی گفت: این موضوع در میان اداره استاندارد، وزارت بهداشت و جهاد کشاورزی دست به دست می‌شود و هر کدام توپ را به زمین دیگری می‌اندازد اما مردم هستند که از این موضوع ضرر خواهند کرد.
 
قوشچی ادامه داد: میزان سموم در سبزیجات بالا است اما تاکنون هیچ نهادی پاسخگو نبوده است پس دولت باید این ارگان‌ها را یک سویه کند و یک ارگان متولی سلامت محصولات کشاورزی باشد به شکلی که نقش‌های مختلف را برای ارگان‌ها مشخص کند تا در برابر مشکلات مسئول و پاسخگو باشند.

این کا‌ر‌شناس ارشد بهداشت مواد غذایی در پایان خاطرنشان کرد: مواد مضری که در سبزیجات و محصولات کشاورزی استفاده می‌شود عوارض مهمی برجای می‌گذارد که این عوارض 5 تا 10 سال آینده مشخص می‌شود، حتی ممکن است ژن‌های ما را تغییر دهند و در نسل‌های آینده شاهد ژن‌های معیوب باشیم.
تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۴۱
انتشار یافته: ۱۹
دیگه وقتی محصولات صادراتی ما که از بهترین نوعه برگشت داده میشه ...!! حساب کنید ما چی میخوریم...؟پوست خیاری که قبلا میگفتن بخورین یا حداقل به پوست بزنید الان میگن اصلا استفاده نکنید...
خدا رحم کنه
اشکال نداره، بدید بازار داخل، مردم مصرف می کنند!
با سلام
لطفا در مورد روش تولید محصولات کشاورزی بدون بذر و تراریخته مطالعه نمایید. جهت اطلاع و مثال هندوانه های بدون بذر از روشهای اصلاحی قدیمی تولید میشوند. لطفا اینقدر فکر مردم را مشغول نکنید. در مورد کوذ و سم شیمیایی کاملا با شما موافقم.
با این اوصاف، مینوشتید سمی ترین سبزیجات جهان، بهتر بود.
خدایا خودت به داد این ملت برس
تمام مسئولین مربوطه بدانید که مدیون تمام افراد جامعه و نسل ها هستید چراکه نسل ها هم از این سموم که به خاطر بی لیاقتی برخی مدیران هر سال استفاده میشه متضرر خواهند بود ...
این همه سرطان و خانواده هایی که درگیر بیماری عزیزانشون هستند یا بسیاری بیماری های دیگر..... تک تک مسئولین باید پاسخگو باشن .... از رییس جمهور که مسئولین بهداشت و استاندارد و غیره رو تعیین و نظارت میکنه تا مسئولین و ناظران کیفی جزء تا کسی که باید حکم بده و کسی که باید اجرا کنه ... چه بسا اون کشاورز بی سواد بی گناه ترین شخص باشه ... ولی اگر یکبار محصولش معدوم بشه و بار دوم جریمه هم بده و الی آخر ..اونوقت دیگه حواسشو جمع میکنه
چرا هیچکس کاری نمیکنه؟
ما دیگه نه از تهاجم فرهنگی میمیریم نه از سلاح شیمیایی
ما از تربچه و هویج میمیریم
شناخت در مورد پرتقال بی هسته یا گوجه با ماندگاری بالا در حیطه دانش کارشناس تغذیه نیست.میوه هایی مثل موز، انگور بی دانه، پرتقال بی هسته و... میوه های پارتنو کارپ هستند و اصولا دانه تولید نمیکنند و دستکاری ژنتیکی نشده اند.همینطور گوجه با ماندگاری بالا یا پایین بر میگرده به خصوصیات ژنتیکی و زمان چیدن و نحوه خمل و نقل و انبارداری.
به همین علت هست که سرطان رشد چشمگیری پیدا کرده مخصوصا در شمال کشور که بدون سم نمیشه کشاورزی کرد.
آخرش مصداقی اسم نبرده. چرا ما پیش و پا افتاده ترین اصول اطلاع رسانی رو انجام نمیدیم.
تاسف برانگیز است. چرا مسئولین فکری نمی کنند؟
من موندم تو کدوم حوزه نظارت وجود داره؟؟پس این آدما سر کارشون دقیقا چه .....میکنن؟؟ هرچی فست فود و نوشابه و ....نمیخوریم سبزیجات سالم!!! کشورمون جبران میکنه
با سلام
متاسفانه انگار مسئولين و خانواده هايشان از اين محصولات استفاده نميكنند.به جرات ميتوان گفت افزايش سريع مبتلايان به انواع سرطان ها و بيماري هاي سيستم ايمني بدن از همين محصولات پر مصرف كشاورزي و آغشته به سم حاصل شده است. بعضي از اين سموم در كشورهاي اروپايي حتي اجازه ورود هم ندارند چه رسد به استفاده از آن.
تنها راه تغییر نوع غذا است به گونه ای زندگی کنیم که هویچ سیب زمینی و پیاز و گوجه فرنگی وسبزیجات نخوریم.
همهی آنهایی که پاسکاری میکنند در این معامله زی نفعند و خودشون هم میدونند کدوم سبزی چقدر و چه سمی داره و هیچکدام هم خودشون از این ها استفاده نمیکنند . حالا انتضارتون از کی؟ چیه؟
پس چه خاکی به سر کنیم میگن سبزی بخورین تا سرطان نگیرین وقتی سبزیجات سرطان زا هستن چکار کنیم.هرچه بگنددنمکش میزنن وای به روزی که بگنددنمک
لبنیات که پالم داره محصولات کشاورزی هم که سم دارن مرغ و ماهی هم که آنتی بیوتیک مصرف میکنن این ملت بدبخت چطور زندگی کنن بعد می فرمایید بچه بیارید
دولت و يا جهاد كشاورزي هيچ نظارتي ندارد نه در توليد مواد غذايي و نه در تهيه نهال ها ما با خريد نهالهاي نامناسب از جايي كه علنا فعاليت فروش نهال دارد سال گذشته سي ميليون ريال ضرر كرديم
انا لله و انا الیه راجعون . خدا هممونو بیامرزه . دست دولتمردان هم درد نکنه .
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل