مهاجم معروف استقلال هم بازیگر سینما شد

کد خبر: ۵۶۹۳۹۳
| |
9425 بازدید
مهاجم استقلال هم به جمع فوتبالیست های بازیگر اضافه شد.
به گزارش تابناک ورزشی، در مراسمی که امشب برگزار شد،فیلم عشق نیکان که آرش برهانی در آن ایفای نقش کرده است،اکران خصوصی شد.

فیلم عشق نیکان ماجرای دو کودک است که یکی از آنها طرفدار استقلال و دیگری پرسپولیس است.فردی که هوادار پرسپولیس است روزی به صورت اتفاقی آرش برهانی را می بیند و چون می داند که دوست استقلالی اش این بازیکن را دوست دارد، از برهانی یک امضا می گیرد.مدتی بعد کودک پرسپولیسی سرطان می گیرد و دوستش برای یافتن بازیکن محبوب وی به محل های گوناگون سر می زند.

مهاجم محبوب استقلال هم بازیگر سینما شد

کاری که سبب می شود سختی های زیادی را در این مسیر متحمل شود. اما سرانجام بازیکن پرسپولیسی محبوب دوستش را پیدا کرده و او را نزد دوستش می آورد. این مساله تاثیر فراوانی در روحیه کودک بیمار دارد. کودکی که پزشکان گفته اند تنها یک ماه از زندگی اش باقی مانده است.

علی کاظمی و محمد رضا شیرخانلو از بازیگران این فیلم هستند.


اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت