میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

آمریکا اجازه مذاکره با شرکت های ایرانی را به بوئینگ داد

یک مقام شرکت بوئینگ با اعلام این خبر گفت این مجوز برای ارزیابی نیازهای خطوط هواپیمایی ایرانی و زمینه های همکاری با آنها صادر شده است.
کد خبر: ۵۶۹۲۱۳
| |
2779 بازدید
دولت آمریکا به شرکت هواپیمایی بوئینگ اجازه داد با شرکت های هواپیمایی ایران مذاکره کند.

به گزارش مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، دولت «باراک اوباما» به شرکت هواپیما سازی بوئینگ مجوز داد با توجه به لغو تحریم های ایران، با شرکت های هواپیمایی این کشور وارد مذاکره شود.

یک مقام شرکت بوئینگ با اعلام این خبر گفت این مجوز برای ارزیابی نیازهای خطوط هواپیمایی ایرانی و زمینه های همکاری با آنها صادر شده است.

گفتنی است تحریم های صنعت هوانوردی ایران، اواسط ژانویه از سوی دولت آمریکا لغو شد. این تحریم ها از سال ۱۹۹۶ اعمال شد و طبق آن شرکت های هواپیمایی غربی از فروش هواپیما و قطعات یدکی به شرکت های ایرانی منع شدند.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟