ظلم به احمدي‌نژاد: احوالپرسي رئيس‌جمهور هم انتخاباتي شد!

دو هفته پس از انتشار پر سروصداي خبر بيماري فرزند علي لاريجاني، رسانه منتسب به دولت تلاش کرد يک جمله احوالپرسي رئيس‌جمهور پس از جلسه اين هفته شوراي عالي امنيت ملی را يارکشي انتخاباتي دکتر احمدي‌‌نژاد، رئيس‌جمهور جلوه دهد.
کد خبر: ۵۶۸۵
| |
26791 بازدید
|
۱
در حالي که دو هفته پس از انتشار پر سروصداي خبر بيماري فرزند علي لاريجاني، رئيس‌جمهور پس از جلسه اين هفته شوراي عالي امنيت ملي، ‌در يک اقدام معمول احوال اين فرزند بيمار را پرسيده، رسانه منتسب به دولت تلاش کرد يک جمله احوالپرسي انجام‌شده را يارکشي انتخاباتي دکتر احمدي‌‌نژاد، رئيس‌جمهور جلوه دهد.

به گزارش خبرنگار «تابناک»، اين سايت «خوش‌سابقه» هرچند مدعي گفت‌وگوي محرمانه و خصوصي دکتر احمدي‌نژاد با دکتر لاريجاني شد، اما تلاش کرد اين گفت‌وگوي «خصوصي» را حاوي پيشنهاد رئيس‌جمهور به لاريجاني براي قرار گرفتن نام وي در ليست جبهه متحد جلوه دهد.
 
این سایت نوشت: «رئیس جمهور در حاشیه جلسه قبلی شورای عالی امنیت ملی احمدی نژاد، لاریجانی را فراخوانده و پس از پرسش درباره سلامت فرزند وی، به صورت محرمانه با وی گفتگو کرده است.اگرچه از محتوای این گفتگو خبری منتشر نشده است اما گفته می شود رئیس جمهور بر قرار دادن نام لاریجانی در لیست جبهه متحد تأکید کرده است.»

گردانندگان اين رسانه، گويا از اين نکته غفلت ورزيده‌اند که اين اقدام آنان، رئيس‌جمهور را در حد يک چهره سياسي که مشغول حذف و اضافه نام‌ها در ليست‌هاي انتخاباتي است، تنزل داده و اين در حالي است که رئيس‌جمهور و سران دولت نهم همواره خود را از اين اقدام مبرا دانسته‌اند.

در اين حال، يک منبع نزديک به علي لاريجاني به خبرنگار «تابناک» گفت: گفت‌وگوي رئيس‌جمهور تنها احوالپرسي از حال فرزند وي در حاشيه جلسه شورا بوده و دکتر احمدي‌نژاد هيچ گونه بحثي درباره انتخابات و يا ائتلاف‌هاي انتخاباتي با وي نکرده است.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۹ - ۱۳۸۶/۱۱/۰۹
"...اگرچه از محتوای این گفتگو خبری منتشر نشده است اما گفته می شود..." اگر خبری منتشر نشده است پس از کجا گفته می شود...؟!
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی