میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

ترکیه: اجازه نمی‌دهیم اعزاز به دست کردها بیفتد

نخست‌وزیر ترکیه در مسیر سفرش به اوکراین با بیان اینکه کشورش اجازه نمی‌دهد شهر "اعزاز" سوریه به دست کردها بیفتد، تهدید کرد اگر کردها بار دیگر به این شهر نزدیک شوند، پاسخ شدیدی به آنها می‌دهیم.
کد خبر: ۵۶۸۱۸۶
| |
9118 بازدید
نخست‌وزیر ترکیه در مسیر سفرش به اوکراین با بیان اینکه کشورش اجازه نمی‌دهد شهر "اعزاز" سوریه به دست کردها بیفتد، تهدید کرد اگر کردها بار دیگر به این شهر نزدیک شوند، پاسخ شدیدی به آنها می‌دهیم.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری اسکای نیوز عربی، احمد داووداوغلو، نخست‌وزیر ترکیه امروز (دوشنبه) اعلام کرد آنکارا هرگز به کردهای سوریه اجازه نمی‌دهد که شهر اعزاز را به کنترل خود درآورند و در صورت نزدیک شدن مجدد کردها به این شهر پاسخ شدیدی به آنها می دهند.

داووداوغلو گفت: اگر کردها به فرودگاه منغ نزدیک شوند این فرودگاه را غیر قابل استفاده می کنیم.

در خصوص روسیه نیز داووداوغلو مدعی شد: روسیه برای ایجاد تنش جهانی تلاش می کند تا بدین وسیله شرط هایش درباره سوریه را تحمیل کند.

نخست‌وزیر ترکیه امروز با مقام های عالی رتبه اوکراین در خصوص تقویت روابط دوجانبه و پاره ای مسائل مشترک گفت و گو خواهد کرد. همچنین مساله مبارزه با شبه‌نظامیان حزب کارگران کردستان ترکیه (پ.ک.ک)، درگیری‌ها در حلب و مداخله زمینی در سوریه بخش دیگری از موضوعات مورد بررسی در دیدار داووداوغلو با مقام های اوکراین است.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات