مسمومیت 7 دانش‌آموز شیبانی در مدرسه

رییس مرکز اورژانس و فوریت‌های پزشکی خوزستان از مسمومیت 7 دانش‌آموز به دلیل استنشاق گاز در آزمایشگاه یک مدرسه در شهر شیبان خبر داد.
کد خبر: ۵۶۷۷۱۲
| |
4039 بازدید
رییس مرکز اورژانس و فوریت‌های پزشکی خوزستان از مسمومیت 7 دانش‌آموز به دلیل استنشاق گاز در آزمایشگاه یک مدرسه در شهر شیبان خبر داد.

دکتر شهریار میرخشتی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در این حادثه که ساعت 11:16 امروز (24 بهمن) به اورژانس اطلاع داده شده، 7 دانش‌آموز هنرستان پسرانه فرهانیان منطقه شعیبیه شهر شیبان از توابع اهواز، دچار مسمومیت با گاز شدند.

وی افزود: این دانش‌آموزان در آزمایشگاه مدرسه مشغول به کار بودند که به دلیل استنشاق گاز، مسموم شدند.

میرخشتی گفت: مصدومان حادثه جهت درمان به بیمارستان رازی اهواز منتقل شدند. این دانش‌آموزان در بیمارستان بستری و اقدامات درمانی بر روی آنان در حال انجام است.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت