صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
سوژه

مربی که 11 بازی نبرده و رتبه تیم همیشه مدعی را دورقمی کرده

سپاهانی که حسین فرکی تحویل در بدترین روزهایش تحویل دوستان و باندهای اطراف شان داد فقط چهار امتیاز با صدر فاصله داشت که آن همه جنجال به پا شد. انگار نه انگار که امروز سرمربی معروف کروات یازده مسابقه است که نمی برد. دیگر محرم نویدکیا ناراضی نیست و اعتراضی ندارد.
کد خبر: ۵۶۷۴۹۹
| |
4845 بازدید
|
۲

در اصفهان دیگر اعتراضی شنیده نمی شود. سکوهایی که سرمربی تیم قهرمان را با حنجره های خود تغییر دادند، حالا دیگر کک شان هم نمی گزد که تیم شان یازده هفته است که رنگ پیروزی را ندیده است.

به گزارش تابناک ورزشی، سپاهانی که حسین فرکی تحویل در بدترین روزهایش تحویل دوستان و باندهای اطراف شان داد فقط چهار امتیاز با صدر فاصله داشت که آن همه جنجال به پا شد. انگار نه انگار که امروز سرمربی معروف کروات یازده مسابقه است که نمی برد. دیگر محرم نویدکیا ناراضی نیست و اعتراضی ندارد. در تیم شخصیت او حفظ می شود و این گویا کافی است و آن چه امروز برای کسی مهم نیست رتبه عجیب و غریب سپاهان و فاصله عجیب ترش با صدر است.
این سپاهان برای آسیا هم همه را نگران کرده است. 
شاید عده ای بگویند باید به استیماچ هم مثل برانکو فرصت داد اما تفاوت سپاهان امروز با پرسپولیس اول فصل از زمین تا آسمان است. تیم برانکو در همان برهه هم اگر نتیجه نمی گرفت اما فوتبال هجومی ارایه می کرد و خیلی اوقات اسیر بدشانسی و اشتباهات مکرر داوران می شد که همه آنها به تایید فدراسیون و کارشناسان رسیده است.
سپاهان امروز چه دارد؟ بازگشت چند ستاره این تیم در کنار خریدهای جدید هم هیچ کمکی به بهبود اوضاع زردها نکرده است. آنها پشت سر هم می بازند یا مساوی می کنند.
سپاهان یازده مسابقه است که نمی برد و آخرین بردش مربوط به مسابقه ای است که نمی شود به پای استیماچ نوشت چراکه هیچ مربی دو روز بعد از ورود تاثیر نمی گذارد.
حالا باید منتظر متند و دید باقریان و هیات مدیره چه زمانی خودشان را تغییر می دهند و از تراشیدن مخارج سنگین برای فولاد مبارکه دست می کشند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
فرجام
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۴۵ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
سپاهانی ها چوب خدای فرکی را می خورند باید باور داشته باشیم که با آبروی افراد بازی کردن تاوان سختی دارد.
ناشناس
|
Australia
|
۰۸:۰۹ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
توی کشور ما مرغ همسایه همیشه غازه !
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...