واعظ آشتیانی: زیر بار محرومیت عمران زاده نمی روم
با اینکه خبر محرومیت حنیف عمران زاده از حضور در لیگ برتر رسما اعلام شده است، واعظ آشتیانی مدیرعامل باشگاه استقلال با قاطعیت عنوان کرده است که زیر بار بحث منشور اخلاقی نخواهد رفت و اجازه نخواهد داد محرومیت حنیف عمران زاده شکل اجرایی به خود بگیرد.
به گزارش گل؛ امروز کاظم اولیایی مدیر عامل باشگاه پاس همدان در مصاحبه ای عنوان کرد که واعظ آشتیانی، قبل از بستن قرارداد با عمران زاده، از مشکلات او و محرومیتش خبر داشته است و در این میان مشکل و مسئله ای متوجه باشگاه پاس همدان، تیم سابق عمران زاده نیست.
در این میان شایعات شنیده می شود مبنی بر لغو حضور تیم فوتبال استقلال در تورنمت همدان که هنوز به صورت رسمی از سوی باشگاه استقلال اعلام نشده است.
عمران زاده به همراه نیکبخت بازیکنانی هستند که طبق منشور اخلاقی فدراسیون فوتبال، از حضور در لیگ برتر منع شده اند اما مسئولان باشگاه استقلال و تراکتورسازی کماکان سعی دارند با مذاکره اجازه حضور این بازیکنان در لیگ برتر را بگیرند.



