میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

تسخیر شهر الربوعه در جنوب عربستان توسط یمن

سخنگوی ارتش یمن می‌گوید که شهر الربوعه در جنوب عربستان به دست نیروهای یمنی افتاده است.
کد خبر: ۵۶۶۸۸۳
| |
10042 بازدید
سخنگوی ارتش یمن می‌گوید که شهر الربوعه در جنوب عربستان به دست نیروهای یمنی افتاده است.

 به گزارش فارس، سخنگوی ارتش یمن اعلام کرد که کنترل شهر الربوعه در استان جیزان در جنوب عربستان به دست نیروهای یمنی افتاده است.

پیش از این منابع رسانه‌ای خبر دادند که نیروهای یمنی با کمک شبه نظامیان قبایلی این کشور توانستند چندین روستا در شرق شهر الربوعه سعودیه را تحت کنترل درآوردند.

مناطق جنوبی عربستان پس از آغاز حملات هوایی سعودی به یمن هدف آماج حملات نیروهای ارتش و قبایلی یمن قرار گرفته است.

نیروهای رمزبان سعودی با وجود تجهیزات مدرن غربی نمی‌توانند در مقابل نیروهای یمنی مقاومت کنند و درپی حملات شبه نظامیان یمنی وادار به ترک پاسگاه‌های مرزی شدند و اکنون این نیروهای یمنی با عبور از مناطق غیرمسکونی به شهرهای عربستان رسیدند.

از سوی دیگر منابع سعودی اعلام کردند که وزیر دفاع این کشور برای دیدار با نظامیان این کشور به جنوب عربستان سفر کرده است.

شهر الربوعه در جنوب عربستان است که 15 هزار نفر جمعیت دارد و در نزدیک مرز با یمن قرار دارد.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت