صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

استقلال خوزستان صدرنشین موقت/قلعه‌نویی و باخت خانگی

تیم استقلال خوزستان با پیروزی مقابل ساپیا موقتا صدرنشین شد.
کد خبر: ۵۶۶۳۳۵
| |
2804 بازدید

در ادامه رقابت های هفته نوزدهم لیگ برتر دو دیدار دیگر برگزار شد که تیم های پدیده و استقلال خوزستان به برتری رسیدند.

به گزارش تابناک ورزشی، نیمه نخست مسابقه تراکتورسازی و پدیده با تساوی بدون گل به پایان رسید، اما در آغاز نیمه دوم و دقیقه 47 به دلیل بارش شدید باران و کولاک داور مسابقه به دلیل شرایط نامساعد جوی بازی را متوقف کرد و پس از گذشت 30 دقیقه از سر گرفته شد.

دقیقه 56 نخستین گل بازی رقم خورد و این محسن یوسفی بود که از روی نقطه پنالتی دروازه تراکتورسازی را باز کرد.

در ادامه کار تراکتوری‌ها هم صاحب ضربه پنالتی شدند و محمد ایران‌پوریان در دقیقه 66 گل مساوی را به ثمر رساند.

در دقیقه 73 بود که فریبرز گرامی بار دیگر پدیده را از میزبان تبریز خود پیش انداخت تا در نهایت بازی با برتری 2 بر یک نماینده مشهد به پایان برسد.

قضاوت بازی را سیدحسین زرگر برعهده داشت و وی به فرهاد سالاری کارت زرد داد.

* شکست سایپا مقابل استقلال خوزستان

سایپا در خانه میزبان تیم دوم جدول یعنی استقلال خوزستان بود که تلاش دو تیم در 90 دقیقه با برتری یک بر صفر شاگردان ویسی خاتمه یافت.

تگ گل بازی را علی اصغر آشوری در دقیقه ۸۹ به ثمر رساند.

رضا کرمانشاهی داور این بازی بود و وی به غلامرضا رضایی، میلاد میداودی، حامد شیری، آندرانیک تیموریان و روزبه شاه علی دوست از سایپا و حکیم نصاری از استقلال خوزستان کارت زرد نشان داد.

استقلال خوزستان با این برد موقتا به صدر جدول رفت.


مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار