صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

پشت پرده تماس مربی استقلال با برنامه ورزش و مردم چه بود؟

مجید صالح در اواخر برنامه ورزش و مردم با بهرام شفیع تماس گرفت و از وی خواست از کاشانی در مورد جدایی او از تیم ملی امید سوال کند.
کد خبر: ۵۶۴۲۰۰
| |
3041 بازدید

به گزارش تابناک ورزشی، در اواخر برنامه 90 بهرام شفیع اعلام کرد که مجید صالح با وی تماس گرفته و اعلام کرده از شما( حبیب کاشانی) بپرسیم که دلایل جدایی او از تیم ملی چه بوده است؟
البته کاشانی پاسخی حرفه‌ای داد و اعلام کرد محمد خاکپور مسئول چیدمان کادر فنی اش بود و بهتر است او در این مورد پاسخ بدهد ولی سوال اینجا است که حالا که مجید صالح به عنوان دستیار پرویز مظلومی مشغول فعالیت است و نتایج خوبی هم با این تیم گرفته است چرا باید در این شرایط خواهان توضیح در مورد جدایی اش از تیم ملی امید باشد؟
صد البته که خود صالح به خوبی می‌داند چرا از تیم ملی جدا شده ولی باز کردن این موضوع برای مردم بعد از 8 ماه و آن هم در حالی که تیم ملی امید دیگر با این کادر فنی کارش را ادامه نمی‌دهد چه دردی دوا خواهد کرد؟
به نظر می‌رسد مجید صالح که زمانی از دستیاری کی روش محترمانه برکنار شد و در تیم ملی امید هم همین شرایط را تجربه کرد باید در نوع رفتار خود تجدید نظر کند. وی که در ملوان انزلی هم به عنوان دستیار مربی خارجی این تیم کنار رفت در این سالها فقط یک رفتار را سرلوحه قرار داده و از همین نوع فکری هم ضربه خورده است.
بهتر است مربی استقلال برای مواجه نشدن با این شرایط تکراری روی استقلال و نیم فصل دوم فکر کند و اینقدر از رسانه‌ها نخواهد از مسئولین سوال کنند چرا صالح از تیم ملی امید جدا شد!

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...