داعش بانک هایش را در نینوا خالی کرد

گروه تروریستی داعش، اموال موجود در بانک های دولتی و خصوصی استان های نینوا را به اماکن دیگر منتقل کرد.
کد خبر: ۵۶۳۵۹۰
| |
9176 بازدید
گروه تروریستی داعش، اموال موجود در بانک های دولتی و خصوصی استان های نینوا را به اماکن دیگر منتقل کرد.

به گزارش العالم، یک منبع آگاه بومی در استان نینوا به وبگاه شبکه السومریه خبر داد که ماموریت انتقال اموال این بانک ها، به "ذوالقرنین" واگذار شد.

این شخص که از سرکرده های بارز داعش به شمار می رود، دوشنبه شب بر جمع آوری اموال و انتقال آن ها به وسیله خودروهای داعش به اماکن جایگزین نظارت کرد.

این منبع که خواست نامش فاش نشود همچنین تاکید کرد که داعش، شمار زیادی از پرسنل بانکی را تغییر داد و افرادِ اخراج شده از بانک ها را خانه نشین کرد و از آن ها خواست جایی نروند.

داعش، این اشخاص را به اطلاع رسانی درباره بانک ها به افرادی متهم کرد که با جنگنده های ائتلاف بین المللی برای بمباران بانک ها هماهنگی می کنند.

جنگنده های ائتلاف بین المللی، هفتۀ گذشته دو بانک الرافدین و الزهور را در مرکز شهر موصل هدف قرار دادند و انتقال اموال بانک ها به منظور جلوگیری از تکرار این تجربه صورت گرفت.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت