صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

«وطن امروز» مجرم شناخته شد

کد خبر: ۵۶۳۱۲۲
| |
7823 بازدید
دبیر هیأت منصفه دادگاه مطبوعات با اشاره به مجرم شناخته شدن مدیرمسئول وطن امروز گفت: محمد آخوندی به اتهام عدم ذکر نام مدیرمسئول، مجرم شناخته و مستحق تخفیف دانسته شد.

علی‌اکبر کسائیان در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس، با بیان اینکه مدیر مسئول روزنامه وطن امروز در دادگاه مطبوعات مجرم شناخته شد، گفت: محمد آخوندی مدیر مسئول روزنامه وطن امروز به اتهام عدم ذکر نام مدیرمسئول در روزنامه با اکثریت آرا مجرم شناخته شد.

دبیر هیئت منصفه دادگاه مطبوعات افزود: آخوندی با رای اعضای هیئت منصفه دادگاه مطبوعات مستحق تخفیف دانسته شد.

وی ادامه داد: در جلسه امروز دادگاه مطبوعات به پرونده مدیرمسئول پایگاه خبری شهدای اسلام نیز رسیدگی شد که اتهام آن نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی بود و پس از تشکیل دادگاه و قرائت کیفرخواست، متهم از دادگاه تقاضای استمهال کرد تا در جلسه آینده با اسناد و مدارک به صورت مبسوط از خود دفاع کند که هیئت منصفه دادگاه مطبوعات با تقاضای وی موافقت کرد.

کسائیان درباره پرونده هفته‌نامه یا لثارات گفت: این پرونده هنوز در نوبت رسیدگی هم قرار نگرفته است و تا زمان برگزاری دادگاه و صدور حکم اجازه انتشار ندارد.

به گزارش فارس، امروز نخستین جلسه دادگاه مطبوعات پس از یک ماه تعطیلی برگزار شد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟