صفحه خبر لوگوبالا تابناک
میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

تدابیر امنیتی ژاپن برای سفارت ایران و عربستان

دولت ژاپن برای جلوگیری از اتفاقات ناخواسته در کشورش تدابیر امنیتی ویژه ای اطراف سفارتخانه های ایران و عربستان در توکیو اتخاذ کرده است.
کد خبر: ۵۵۹۰۱۹
| |
11108 بازدید
دولت ژاپن برای جلوگیری از اتفاقات ناخواسته در کشورش تدابیر امنیتی ویژه ای اطراف سفارتخانه های ایران و عربستان در توکیو اتخاذ کرده است.

به گزارش مهر به نقل از اسپوتنیک، در پی تنش های ایران و عربستان دولت ژاپن تدابیر امنیتی ویژه ای در اطراف سفارتخانه های ایران و عربستان در توکیو برقرار کرد.

یوشیهیدا سوگا رئیس کابینه دولت ژاپن با اعلام این خبر از دو کشور ایران و عربستان خواست برای کاهش تنش ها گفتگو کنند.

موتوهیدا یوشیکاوا نماینده ژاپن در سازمان ملل نیز روز سه شنبه از میانجیگری این کشور برای بهبود روابط دو کشور ایران و عربستان خبر داد.

اعدام شیخ نمر رهبر شیعیان عربستان به همراه ۴۶ نفر از شیعیان این کشور موجی از اعتراض های مردمی در ایران و اکثر کشورهای منطقه ایجاد کرده است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# حمله آمریکا به ونزوئلا # نیکلاس مادورو # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات