صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
گفتگو

کفاشیان چه مشکلی را برای خاکپور در AFC حل کرد؟

رئیس فدراسیون فوتبال در مورد قرارداد محمد خاکپور و مشکلی که برای او حل کرده است توضیحاتی ارائه کرد.
کد خبر: ۵۵۸۰۹۱
| |
4404 بازدید

به گزارش تابناک ورزشی، علی کفاشیان در مورد اینکه خاکپور اعلام کرده به خاطر عدم صداقت کفاشیان در مراسم حاضر نشده است، گفت: صداقت کیست؟ منظورتان آقای صداقت است؟

وی درباره امضای قرارداد خاکپور تصریح کرد: همه کادر قراردادشان را امضا کردند، اما خاکپور هنوز امضا نکرده است، اگرچه او از نظر ما سرمربی است و حتی اگر قرارداد امضا نکند، باز هم سرمربی تیم امید است و ما تعهد خودمان را انجام می‌دهیم.

رئیس فدراسیون فوتبال در پاسخ به این سؤال که شما به خاکپور کمک کردید تا مدرک مربیگری‌اش را بگیرد، فکر نمی‌کنید این حرکت او درست نبوده، تصریح کرد: خاکپور سابقه زیادی در فوتبال ایران دارد، این فرصتی است که دراختیارش قرار دادیم، مربیگری او را AFC قبول نمی‌کرد، خودم دو بار با مسئولان فوتبال آسیا صحبت کردم. خاکپور باید کارت مربیگری A را هم بگیرد، حالا اگر از من ناراحت می‌شود مشکلی ندارد.

کفاشیان افزود: وقتی می‌خواستیم با او قرارداد امضا کنیم، مبلغی بالاتر خواست ما هم از هیأت رئیسه خواستیم که قبول کند. البته بندهایی وجود داشت که در واقع ما قبول نکردیم و بعد وکیل حقوقی خاکپور و مشاور حقوقی فدراسیون با هم صحبت کردند و یک قرارداد تنظیم شد، اما خاکپور امضا نکرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار