عليرغم اعلام بعضي منابع خبري؛

حضور «رضايي» در الامارات در هاله‌اي از ابهام

طبق قانون جديد ليگ برتر امارات و کنفدراسيون فوتبال آسيا هر تيم اماراتي مي‌تواند از سه بازيکن غير آسيايي و يک بازيکن آسيايي در هر ديدار استفاده کند.
کد خبر: ۵۵۷۵۷
| |
2050 بازدید
حضور غلامرضا رضايي در الامارات در هاله‌اي از ابهام قرار دارد.

به گزارش ايسنا؛ در حالي که منابع خبري ايران از حضور غلامرضا رضايي مهاجم سابق تيم ملي ايران و صبا را در تيم الامارات خبر دادند اما با توجه به قانون حضور تنها يک بازيکن آسيايي در هر تيم و با توجه به حضور مازيار زارع هافبک شمالي تيم الامارات تا حدودي حضور غلامرضا رضايي در اين تيم مبهم است.

طبق قانون جديد ليگ برتر امارات و کنفدراسيون فوتبال آسيا هر تيم اماراتي مي‌تواند از سه بازيکن غير آسيايي و يک بازيکن آسيايي در هر ديدار استفاده کند.

اين درحالي است که هنوز هيچ‌يک از روزنامه‌ها و منابع خبري امارات در دو روز اخير انعکاسي از اين خبر نداشته‌اند.

تيم الامارات که به تازگي از ليگ يک امارات به ليگ برتر صعود کرده با سرمربيگري احمد عجلان تونسي قرار است اردويي تدارکاتي را در کشور آلمان برپا کند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
وب گردی