در ۲۴ ساعت گذشته

استان لرستان ۱۳ بار لرزید

زلزله استان لرستان را در ۲۴ ساعت گذشته ۱۳ بار لرزاند.
کد خبر: ۵۵۷۳۱۳
| |
7099 بازدید
زلزله استان لرستان را در ۲۴ ساعت گذشته ۱۳ بار لرزاند.

به گزارش تسنیم، زلزله از عصر روز گذشته تاکنون چندین بار مناطق چالان‌چولان، زاغه و خرم‌آباد در استان لرستان را لرزاند.

بر اساس شبکه لرزه‌نگاری وابسته به مرکز لرزه‌نگاری موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران،‌ شدیدترین زلزله در ساعت 12 و 33 دقیقه و 17 ثانیه روز سه‌شنبه با شدت 3.2 ریشتر در منطقه چالانچولان اعلام‌شد.

کانون اصلی زمین‌لرزه در استان لرستان 5 کیلومتری چالان‌چولان، 25 کیلومتری بروجرد و 28 کیلومتری بروجرد اعلام‌شده و عمق این زمین‌لرزه‌های 9 کیلومتر و مرکز آن به عرض و طول جغرافیایی 33.708 و 48.908 بوده است.

زمین‌لرزه مناطق چالان‌چولان، زاغه و خرم‌آباد را از ساعت 22 شب گذشته تا ساعت 13 امروز بیش از 13 بار لرزانده به طوری که چالانچولان 10 بار، خرم‌آباد دو و ازنا یک‌بار لرزید.

به گزارش تسنیم، زمین‌لرزه‌های استان لرستان خسارت جانی و مالی در پی نداشته است؛ پیش‌از این نیز ابتدای امسال زلزله 160 بار استان لرستان را لرزاند که بزرگ‌ترین این زمین‌لرزه‌ها 4.3 ریشتر در خرم‌آباد رخ‌داد.

استان لرستان ۱۳ بار لرزید
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا قبض‌های برق شگفت زده‌تان کرد؟
الی گشت