صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

اعتبار 23 ساله تور آذربایجان از بین رفت

به گزارش خبرنگار مهر، برای بین المللی بودن این تورنمنت نیاز به هماهنگی با فدراسیون جهانی بود اما به نظر می رسد این رقابتها بدون حضور تیمهای خارجی و تنها برای خالی نماندن عریضه در مهرماه برپا می شود.
کد خبر: ۵۵۵۳۳
| |
12885 بازدید

پس از کش و قوسهای فراوان بالاخره تور دوچرخه سواری آذربایجان بدون حضور تیمهای خارجی در مهرماه امسال برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر از تبریز، دکتر غلامحسین فخاری مدیرکل تربیت بدنی آذربایجان شرقی گفت: بیست و چهارمین دوره تور دوچرخه سواری آذربایجان 23 مهرماه برگزار خواهد شد.

وی افزود: در پی مکاتبه با فدراسیون دوچرخه سواری جمهوری اسلامی ایران و پس از بررسیهای مکرر و همه جانبه تاریخ برگزاری بیست و چهارمین دوره تور دوچرخه سواری آذربایجان 23 مهر تا 28 مهر سال جاری برگزار خواهد شد.

مدیر تور بیست و چهارم در ادامه افزود: به علت آغاز فصل گرما و دمای بالا در مسیر تور در استانهای آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و نخجوان، حضور تیم پتروشیمی تبریز در تور مهم و با اعتبار دوچرخه سواری بین المللی هانیان چین و بعضی مشکلات فنی مزید علت شد تا تغییراتی در زمان برگزاری تور داشته باشیم.

غلامحسین فخاری مدیر کل تربیت بدنی آذربایجان شرقی گفت: با حمایت و همراهی فدارسیون دوچرخه سواری کشور به خصوص سرپرست فدراسیون دوچرخه سواری بـیسـت و چـهارمین دوره تور بین المللی آذربایجان متفاوت تر از سالهای قبل برگزار خواهد شد.

وی در ادامه افزود: افزایش جایزه تور بیست و چهارم از 15 هزار دلار به 50 هزار دلار، تامین هتلهای 4 و 5 ستاره برای اسکان تیم ها و افزایش بهبود تغذیه و بهره مندی از دستگاههای جدید برای تعیین مسیر تور در جهت ارتقاء سطح تور آذربایجان انجام گرفته است.

به گزارش خبرنگار مهر، برای بین المللی بودن این تورنمنت نیاز به هماهنگی با فدراسیون جهانی بود اما به نظر می رسد این رقابتها بدون حضور تیمهای خارجی و تنها برای خالی نماندن عریضه در مهرماه برپا می شود.

گرچه به دنبال گزارشهای مهر در خصوص هشدار نسبت به بی اعتباری باسابقه ترین تورنمنت خاورمیانه به مزاق برخی از مسئولان ورزشی خوش نیامده بود اما در نهایت، پیش بینی مهر درست از آب درآمده و تور آذربایجان با بی تدبیری برخی از دست اندرکاران بی اعتبار شد.

گزارش تکمیلی و تشریحی مهر در خصوص روند چگونگی بی اعتبار شدن تور آذربایجان آنهم پس از 23 سال تداوم به زودی منتشر می شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...
آخرین اخبار