صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بررسی مسائل اخیر دانشگاه شیراز

کد خبر: ۵۵۴۶۹
| |
11701 بازدید

رئیس دانشگاه شیراز با تاکید بر اینکه مسائل و حوادث اخیر این دانشگاه در کمیته انضباطی مورد بررسی قرار می گیرد، گفت: برخورد با تخلفات دانشجویان طبق روال عادی صورت می گیرد.

محمد هادی صادقی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: اگر دانشجویی در مسائل دانشگاه اخلال به وجود آورده باشد بدون تردید باید با وی برخورد انجام شود تا اجازه داده نشود که تخلفات ادامه پیدا کند.

وی در رابطه با احضار دانشجویان به کمیته انضباطی در حوادث اخیر ادامه داد: با دانشجویانی که در دانشگاه تخلفی داشته اند برخورد خواهیم کرد.

رئیس دانشگاه شیراز اضافه کرد: تا به حال گزارشهایی به دست کمیته انضباطی دانشگاه رسیده که در دست بررسی هستند ولی هنوز در رابطه با آنها تصمیمی گرفته نشده است.

وی با بیان اینکه کمیته انضباطی یک فرآیند مستقل در دانشگاه است افزود: ممکن است بنده به عنوان رئیس دانشگاه در جریان مسائل در دست بررسی کمیته انضباطی نباشم اما می دانم که مسائل جریانات اخیر در این کمیته در دست بررسی است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟