صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آموزش و پرورش در اعلام تعطیلی مدارس اشتباه کرد

کد خبر: ۵۵۲۷۶۰
| |
6128 بازدید

عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: روز گذشته با بارش برف و قفل شدن تهران، آموزش و پرورش در اعلام تعطیلی مدارس اشتباه کرد.

به گزارش فارس، احمد حکیمی‌پور در تذکرات پیش از دستور دویست و سیزدهمین جلسه علنی شورای شهر گفت: در بارش الهی برف روز گذشته و قفل شدن تهران، شهرداری تمام تلاش خود را برای رفع مشکلات انجام داد.

وی ادامه داد: آموزش و پرورش، روز گذشته در اعلام تعطیلی مدارس اشتباه کرد و عملکرد درستی نداشت و موجب شد صبح ترافیک سنگینی پیش بیاید، البته دستگاه‌های دیگر نیز در این زمینه مسئول هستند، لذا با توجه به اینکه زمستان سنگینی را در پیش رو داریم، مسئولین باید هوشیار باشند.

وی خاطرنشان کرد: دو روز است اتوبان قزوین ـ زنجان به دلیل بارش برف سنگین و کولاک بسته است و با توجه به اینکه این مسیر یک ترانزیت بین‌المللی است، لذا باید نسبت به حل این معضل اقدام شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟