لزوم ثبت روز ملی کشتی

کد خبر: ۵۴۵۴۸۹
|
۱۶ آبان ۱۳۹۴ - ۲۰:۰۱ 07 November 2015
|
1656 بازدید
عضو فراکسیون ورزش مجلس معتقد است نامگذاری روزی تحت عنوان روز ملی کشتی در ایران ضروری به نظر می رسد تا توجه بیشتری نسبت به این ورزش از سوی مسئولان و جامعه صورت گیرد.

رحمت‌الله نوروزی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به سابقه ورزش کشتی در کشورمان گفت: ورزش کشتی در سبک‌های مختلف سنتی از دیرباز در کشورمان رواج داشته و در دوران‌های مختلف باستان تاکنون این ورزش جزو محبوب‌ترین ورزش‌ها میان ایرانیان بوده است.

نماینده مردم علی‌آباد کتول در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: درحال حاضر نیز ورزش کشتی در سطح استان‌های کشور به سبک‌های سنتی وجود دارد و در سطح ملی نیز کشتی فرنگی و کشتی آزاد از اهمیت بسزایی برخوردار بوده و جزو ورزش‌های مدال آور محسوب می شود.

وی با اشاره به قهرمانان و پهلوانان زیادی که در عرصه کشتی فعالیت کرده اند، گفت: امام(ره) و مقام معظم رهبری نیز بارها به حفظ این ورزش و تربیت ورزشکارانی نظیر جهان پهلوان تختی تأکید داشته اند لذا نامگذاری روزی تحت عنوان کشتی ملی می تواند به این فرهنگسازی کمک کرده و راهی برای تشویق مردم برای روی آوردن به سمت این ورزش باشد.

عضو فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: از بعد از انقلاب تا کنون تمرکز مسئولان صرفا بر ورزش فوتبال بوده است، لذا باید توجه کنند حوزه های دیگری از ورزش مثل ورزش های قهرمانی و پهلوانی که مدال آور نیز هستند و همچنین ورزش بانوان در حاشیه نماند.

به گزارش خانه ملت، پس از اینکه در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی در سه‌شنبه گذشته، ثبت روز پنجم شهریورماه به عنوان "روز کشتی ، ورزش ملی ایران" مسکوت ماند، جامعه کشتی کشور نامه‌ای برای بررسی مجدد این موضوع در شورای عالی انقلاب فرهنگی به رئیس جمهور نوشت.
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت