صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اخراج پنج بازيکن دیگر از سوی مورينيو

پاتريک ويه را از جمله بازيکنان اين ليست پنج نفره است که بايد بار و بنديلش را براي رفتن ببندد. اخيرا هم شنيده شد که باشگاه پاري سن ژرمن فرانسه خواهان اوست اما دستمزد بالاي او مانع بزرگي براي خريداران است.
کد خبر: ۵۴۵۳۰
| |
1905 بازدید

خوزه مورينيو سرمربي پرتغالي باشگاه اينترميلان ايتاليا، طبق برنامه از پيش طراحي شده خود قصد دارد شمار بازيکنان اين تيم را کاهش دهد و برهمين اساس پنج بازيکن بايد در تابستان جاري اينتر را ترک کنند.

مورينيو از روزي که قدم به ورزشگاه سن سيرو گذاشت، از اين که بايد با گروه زيادي از بازيکنان کار کند شکايت داشت.
تاکنون هرنان کرسپو، خوليو کروز و خيمنز از اينتر جدا شده اند و لوييس فيگو نيز از فوتبال خداحافظي کرده است با اين وصف هنوز 29 بازيکن در ليست اين تيم باقيمانده که طبق برنامه مورينيو بايد به 24-23 نفر کاهش يابد.

به نوشته روزنامه گازتا دلو اسپورت، ظاهرا خلاص شدن از دست پنج بازيکن که قراردادهايشان هم به اين زودي خاتمه نمي يابد، کار راحتي براي "آقاي خاص" نخواهد بود.

پاتريک ويه را از جمله بازيکنان اين ليست پنج نفره است که بايد بار و بنديلش را براي رفتن ببندد. اخيرا هم شنيده شد که باشگاه پاري سن ژرمن فرانسه خواهان اوست اما دستمزد بالاي او مانع بزرگي براي خريداران است.

آمانتينو مانچيني نيز قرار بود به وستهام يونايتد ملحق شود اما از آن جا که مايل است در چمپيونزليگ بازي کند، ظاهرا اين پيشنهاد را رد خواهد کرد.

ريکاردو کوارسما پيشنهاد عضويت در جنوا را رد کرده و به نظر مي رسد فصل آينده هم بايد نيمکت ذخيره هاي اينتر او را تحمل کند.

اما مسير انتقال ويکتور اوبينا و نلسون ريباس هموارتر است. ناپولي خواهان جذب اوبيناي نيجريه اي است درحاليکه تقاضاهايي از سوي پالرمو، آژاکس و لاتزيو براي به عضويت گرفتن زيباس کلمبيايي مطرح شده.

طبق آخرين شنيده ها، مارکو برانکا مدير فني اينتر مامور شده که زمينه انتقال بازيکنان مازاد را به هر نحو ممکن فراهم کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار