صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

عربستان یکقدم تا اخراج از انتخابی جام‌ جهانی2018

فدراسیون فوتبال عربستان اعلام کرده که به خاطر مسائل سیاسی و ترس از امنیت(!) حاضر به حضور در کشور فلسطین نشده است و بدین ترتیب این بازی را سه بر صفر خواهد باخت اما جریمه های فیفا فقط همین مقدار نیست
کد خبر: ۵۴۴۴۰۳
| |
15944 بازدید
|
۱

روزنامه الجزیره عربستان مدعی شد فدراسیون فوتبال عربستان رسما نامه عدم حضور خود در سرزمین های فلسطینی برای بازی با تیم‌‌ ملی آن کشور را به فیفا فرستاده است.

به گزارش تابناک ورزشی، روزنامه الجزیره عربستان از منابع وابسته به فدراسیون فوتبال سعودی خبر داد که این فدراسیون رسما نامه عدم حضور خود برای بازی مقابل فلسطین در رقابت‌های مقدماتی جام‌جهانی 2018 روسیه را به فدراسیون بین‌المللی فوتبال فرستاده و دیگر قطعی شد که عربستان در این دیدار حاضر نمی‌شود و سه امتیاز بازی برای فلسطینی‌ها محرز شد.

عربستان یکقدم تا اخراج از مقدماتی جام‌ جهانی

این منبع افزود: دراین نامه نوشته شده که عربستان به خاطر مسائل سیاسی و ترس از امنیت(!) حاضر به حضور در کشور فلسطین نشده است.

روز گذشته هم سخنگوی فدراسیون عربستان نامه‌ای را به رجوب رئیس فدراسیون فلسطین مبنی بر برگزاری این دیدار در کشوری بی‌طرف فرستاده بود که در صورت قبول نکردن هرگز این دیدار برگزار نمی‌شود ظاهرا رجوب دست رد به سینه سعودی ها زده است. این دیدار قرار بود در تاریخ پنجشنبه 14 آبان در رام‌الله برگزار شود.

حال باید منتظر جریمه‌های سنگین فیفا بود که فقط به نتیجه3 برصفر به نفع فلسطین ختم نخواهد شد. حتی احتمال دارد تمام امتیازهایی که عربستان تاکنون دراین رقابت‌ها کسب کرده پس گرفته و به این ترتیب از صعود به جام‌جهانی 2018 روسیه محروم شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۵
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۲۰ - ۱۳۹۴/۰۸/۱۳
به نظر شما دلارهای عربی میگذارن تا فیفا رای بدی صادرکند
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟