«هلی‌برن» موفق ارتش سوریه در منطقه «عقرب» و محاصره تروریست‌ها

نیروهای ویژه ارتش با فرود موفقیت آمیز در منطقه «عقرب» در جاده «اثریا» تروریست‌های مسلح مهاجم را در این منطقه به محاصره در آوردند.
کد خبر: ۵۴۲۴۹۹
|
۰۵ آبان ۱۳۹۴ - ۰۶:۱۶ 27 October 2015
|
2692 بازدید
 یک منبع نظامی سوری اعلام کرد که نیروهای ویژه ارتش با فرود موفقیت‌آمیز در منطقه «عقرب» در جاده «اثریا» در حدفاصل جاده بین‌المللی حلب و حماه تروریست‌ها را در این منطقه به محاصره درآوردند.

به گزارش تسنیم، از دمشق، نیروهای ویژه ارتش با فرود موفقیت آمیز در منطقه «عقرب» در جاده «اثریا» تروریست‌های مسلح مهاجم را در این منطقه به محاصره در آوردند.

جاده اثریا در حد فاصل جاده بین المللی حلب و حماه قرار دارد و هدف از این حمله که با سه فروند بالگرد صورت گرفت، تأمین امنیت در منطقه و محاصره افراد مسلح مهاجم به این مسیر بود تا راه عقب نشینی آنان را سد کرده و به این ترتیب تعداد بیشتری از آنان را به هلاکت برسانند.

این منبع تأکید کرد که ارتش سوریه امنیت جاده ارتباطی بین «الصبوره» و اثریا در محور حماه واقع در مرکز سوریه را تأمین کرد.


درگیری ارتش با تروریست‌های داعش و النصره در حلب


اکنون درگیری بین نیروهای ارتش سوریه و تروریست‌های داعش و النصره در جاده ارتباطی اثریا ــ خناصر در محور حلب واقع در شمال سوریه در جریان است و همزمان با آن محل استقرار تروریست‌ها در اطراف این جاده زیر آتش حملات جنگنده‌های روس قرار دارد و در جریان آن دهها تروریست به هلاکت رسیدند.

همچنین جنگنده‌های روس محل استقرار گروه تروریستی موسوم به «جبهه شامیه» را در منطقه الشیخ سعید و الشیخ عیسی در حومه جنوبی حلب هدف قرار دادند.

تروریست‌های مستقر در اطراف دانشکده نیروی هوایی نزدیک فرودگاه «کویرس» در حومه شرقی حلب نیز از آتش جنگنده‌های روس در امان نماندند.

در این میان منطقه «الحداد غربی» و «الوضیحی» منطقه غیرنظامی اعلام شده و پس از آزادسازی آن از اشغال گروهک‌های تکفیری جنایتکار به اهالی آن اجازه داده شد به این منطقه بازگردند.

همچنین منابع بومی اعلام کردند که گروههای تروریستی از خانواده‌های افراد مسلح خواستند به بیمارستان صحرایی در منطقه «الشیخ سعید» در جنوب حلب رفته تا کشته شدگان خود را که تعداد آنان به 218 نفر رسیده است، شناسایی کنند.
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت