صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دومین مربی لیگ برتر هم برکنار شد

شکست این هفته آستون ویلا برابر سوانزی در خانه صبر مسئولان این تیم را لبریز کرد تا در نهایت این مربی که نتایج خوبی در تاتنهام گرفت از سمت خود برکنار شود.
کد خبر: ۵۴۲۱۲۲
| |
3842 بازدید

به گزارش تابناک ورزشی، آستون ویلا که فصل را با تیم شروود سرمربی سابق تاتنهام آغاز کرد، نتایج چندان خوبی نگرفت و در رده بیستم جدول با تنها 4 امتیاز قرار گرفته است.
در نهایت شکست این هفته آستون ویلا برابر سوانزی در خانه صبر مسئولان این تیم را لبریز کرد تا در نهایت این مربی که نتایج خوبی در تاتنهام گرفت از سمت خود برکنار شود.
شروود دومین مربی این فصل لیگ برتر است که از سمت خود برکنار شده، آن هم در حالی که هنوز به ماه نوامبر نرسیده‌ایم. باید منتظر بمانیم ببینیم ژوزه مورینیو در هفته‌های آتی به این دو مربی ملحق خواهد شد یا خیر.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟