صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مخالفت دستگاههاي امنيتي رژيم اشغالگر قدس با تصميم کابينه امنيتي رژيم

در خبر تلویزیون اسرائیل آمده است، اقدام کابینه امنیتی برای بازداشت اجساد فلسطینان در چارچوب بهره برداری از این اجساد برای چانه زنی با حماس جهت تبادل اجساد با اسرای جدید اسرائیلی است.
کد خبر: ۵۴۱۹۱۰
| |
1546 بازدید
دستگاههای امنیتی رژیم صهیونیستی با تصمیم کابینه امنیتی این رژیم برای بازداشت اجساد شهدای انتفاضه قدس مخالفت کردند.

به گزارش خبرگزاری سمای فلسطین از قدس اشغالی، بر اساس خبری که کانال دوم تلویزیون اسرائیل اعلام کرده است، فرماندهان دستگاههای امنیتی اسرائیل به تصمیم کابینه امنیتی مبنی بر بازداشت اجساد فلسطینیانی که عملیات ضد اسرائیلی انجام داده اند اعتراض کردند.

در خبر تلویزیون اسرائیل آمده است، اقدام کابینه امنیتی برای بازداشت اجساد فلسطینان در چارچوب بهره برداری از این اجساد برای چانه زنی با حماس جهت تبادل اجساد با اسرای جدید اسرائیلی است.

در این خبر آمده است: «‌دستگاههای امنیتی معتقدند این روش می تواند با واکنش منفی در افکار عمومی فلسطین مواجه شود، این واکنش در بازداشت اجساد دختران بدتر خواهد بود در شرایطی که این کار در مواضع حماس برای تبادل اسرا هیچ تاثیری نخواهد داشت.»

یکی از مخالفان بازداشت اجساد شهدای فلسطینی، موشه یعلون وزیر جنگ اسرائیل بود اما نتوانست مانع تصویب آن شود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟