صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

مرگ 2600 لیبیایی پناهجو در دریا در 2015

بسیاری از پناهجویانی که می کوشند با قایق از راه دریای مدیترانه خود را به سواحل ایتالیا برسانند، در میانه راه غرق می شوند.
کد خبر: ۵۴۰۷۷۱
| |
1604 بازدید
هلال احمر لیبی، اجساد مهاجران غرق شده را در سواحل این کشور جمع آوری می کند.

به گزارش مونیتورینگ خبرگزاری صدا و سیما، کارکنان هلال احمر لیبی، جسد مهاجری را که در دریا غرق شده بود، در سواحل «القره بوللی» Garabulli در فاصله شصت و چهار کیلومتری شرق طرابلس پیدا کردند.

عبدالحمید السوائی Abdelhamid Al-Swaey، رئیس بخش کشف اجساد در سازمان هلال احمر طرابلس گفت: این مرد که جسد او روز یکشنبه پیدا شد، در بیست و چهار ساعت گذشته غرق شده است. این بدین معنا است که در روزهای آینده ممکن است اجساد بیشتری در همین منطقه پیدا شود.

بسیاری از پناهجویانی که می کوشند با قایق از راه دریای مدیترانه خود را به سواحل ایتالیا برسانند، در میانه راه غرق می شوند.

طبق اعلام سازمان بین المللی مهاجرت، از ابتدای سال 2015 میلادی تاکنون بیش از دو هزار و ششصد مهاجر هنگام عبور از مسیر لیبی و دریای مدیترانه جانشان را از دست داده اند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...