میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

برخورد حرفه ای دایی با مدافع استقلالی

علی دایی بهتر از هر کسی می داند مصدومیت تا چه اندازه تلخ است. مصدومیت دوباره مدافع تیم صبای قم که در جریان بازی با پرسپولیس رخ داد باعث شده این بازیکن تصمیم به خداحافظی از فوتبال بگیرد و علی دایی به این موضوع نگاهی حرفه ای دارد.
کد خبر: ۵۴۰۲۰۷
| |
8515 بازدید
|
۲

به گزارش تابناک ورزشی، هاشم بیگ زاده جام جهانی برزیل و جام ملت های آسیا را به خاطر مصدومیت از دست داد. برخی به همین دلیل او را بدشانس ترین بازیکن فوتبال ایران می دانند.
بازیکن سابق استقلال که در بازی صبا و پرسپولیس در دقایق نخست بازی با مصدومیت مجبور شد زمین مسابقه را ترک کند، به دلیل ادامه سریال مصدومیت هایش حسابی کلافه است و اعلام کرده شاید تا پیش از نیم فصل از فوتبال خداحافظی کند.
اما این حال علی دایی سرمربی صبا که از تصمیم او باخبر شده با امیرحسین صادقی دوست نزدیک هاشم تماس گرفته و از صادقی خواسته با بیگ زاده صحبت کرده و او را از تصمیم اش منصرف کند.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۳۰ - ۱۳۹۴/۰۷/۲۶
***آفرين به دايي. بزرگي كرده. شايد مربي ديگري اگر بود به لاي قبايش بر مي خورد و به خودش مي گرفت و ...***
امیر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۲۱ - ۱۳۹۴/۰۷/۲۶
هاشم این کا ر رو نکن مسی خوشحال میشه از خداحافظی تو هخهخهخهخهخهخ
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات