ترکيه سفرای آمريکا و روسيه را احضار کرد
کد خبر: ۵۳۹۳۵۳
| | 4259 بازدید
به گزارش خبرگزاری فرانسه از آنکارا، منبعی رسمی در ترکیه اعلام کرد این کشور سهشنبه با احضار سفیران آمریکا و روسیه به آنها در مورد هرگونه کمک به شبهنظامیان کرد سوریه در چارچوب عملیات خود بر ضد داعش هشدار داد.
یک مسئول وزارت امور خارجه ترکیه به خبرگزاری فرانسه گفت: «مقامات ترکیه مواضع این کشور را در مورد حزب اتحاد دموکراتیک (پ ی د، کردهای سوریه) به آنها اطلاع داد».
این منبع افزود :«هشدارهای لازم به آنها داده شد».
آنکارا حزب اتحاد دموکراتیک سوریه را «برادر» حزب کارگران کردستان «پ ک ک» برمی شمرد که از سال 1984 با نیروهای امنیتی ترکیه در خاک این کشور مبارزه می کند.
پنتاگون دوشنبه اعلام کرد برای شبه نظامیان حزب اتحاد دموکراتیک که با داعش در شمال سوریه می جنگند، از هوا مهمات انداخته است.
روسیه نیز به نوبه خود برای حمایت از رژیم بشار اسد وارد مناقشه سوریه شده است.
روسیه در روزهای اخیر حملات به گروههای شورشی را که با دولت سوریه می جنگند از جمله داعش افزایش داده است.
گزارش خطا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...



