صفحه خبر لوگوبالا تابناک
آیت‌الله علم‌الهدی:

دیپلماسی ما در فاجعه منا ضعیف بود

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: باید حساب‌مان را با برخی از کشورهای عربی یکسره کنیم چراکه اینها وابسته به آمریکا هستند و دستگاه دیپلماسی باید مصالح کشور را در نظر گیرد.
کد خبر: ۵۳۹۱۳۸
| |
4980 بازدید
عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: باید حساب‌مان را با برخی از کشورهای عربی یکسره کنیم چراکه اینها وابسته به آمریکا هستند و دستگاه دیپلماسی باید مصالح کشور را در نظر گیرد.

به گزارش فارس، آیت‌الله علم‌الهدی عضو مجلس خبرگان رهبری عصر امروز (سه‌شنبه) در حاشیه اولین سالگرد درگذشت آیت‌الله مهدوی کنی در پاسخ به سوال خبرنگار فارس، درمورد زندانی شدن برخی از معلمان کشورمان در امارات، اظهار داشت: ما باید حساب خود با برخی کشورهای عربی را یکسره کنیم چراکه اینها وابسته به آمریکا هستند و دستگاه دیپلماسی باید مصالح کشور را در نظر گیرد.

وی در پاسخ این پرسش که نظرتان در مورد دیپلماسی دولت در فاجعه منا چیست گفت: متاسفانه ضعیف عمل کردند و امیدواریم که جبران کنند.

به گزارش فارس، برخی از معلمان ایرانی چندی پیش در امارات متحده عربی بازداشت شدند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی