صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آخوندي: آجرلو كمك كند

من تخصص و صلاحيتي در فوتبال ندارم ولي نقش بسيارزيادي را براي رسانه در پيشرفت فوتبال قائل هستم. رسانه‌هاي نوشتاري زحمات بسيار زيادي مي‌كشند ولي خلاء‌هايي دارند كه من اميدوارم طرحي داده شود تا آنها مجبور نشوند براي فروش بيشتر از يك سري اصول باز بمانند.
کد خبر: ۵۳۹۱۰
| |
1565 بازدید

محمد آخوندي گفت: به عنوان كسي كه در مديريت ورزش حضور دارم معتقدم ابتدا بايد مديران ورزش منشور اخلاقي را اجرا كنند.

به گزارش ايسنا، مدير كل روابط عمومي و بين‌الملل سازمان تربيت بدني در همايش فوتبال و رسانه اظهار كرد: من از موضع سخنگوي سازمان يا هيات مديره باشگاه پرسپوليس صحبت نمي‌كنم بلكه به عنوان محمد آخوندي در اين همايش سخنراني مي‌كنم. اگر آقاي آجرلو نتوانست در انتخابات فدراسيون فوتبال شركت كند خودش اطلاع دارد كه چه معذوراتي در كارهاي دولتي وجود دارد، بنابراين نبايد بگوييم كه او نسبت به سازمان و فدراسيون فوتبال موضع دارد و يا اگر آقاي وزيري در روزنامه 90 مطلبي انتقادي از ما مي‌نويسد بايد آن را روي سرمان بگذاريم.

آخوندي ادامه داد: اگر يك مدير سابق در فدراسيون فوتبال بتواند مقابل جوانان مسائل شخصي را مهار كند و براي فوتبال صحبت كند آن وقت مي‌توان گفت كه به منشور اخلاقي عمل شده است. زماني كه دو مسوول از سازمان تربيت بدني و كميته ملي المپيك در تلويزيون حرفهاي نامربوطي به هم مي‌زنند و به دنبال مسائل شخصي هستند بايد بدانند كه جوانان آنها را مي‌بينند. وقتي هدايتي و انصاري فرد نمي‌توانند با هم كار كنند نتيجه‌اش اين است كه بازيكنان در 30 دقيقه پاياني مسابقه راه مي‌روند و مي‌گويند وقتي مديران ما با هم تفاهم ندارند ما هم تلاشي نمي‌كنيم.

وي تصريح كرد: منشور اخلاقي ضمانت اجرايي مي‌خواهد. اگر قانون است بايد آن را بپذيريم و به دنبال رفع نقايص باشيم، ما حتي در قانون اساسي جاي رفع نقايص را داريم. در كشورهاي غربي ساعت خواب بازيكن، شرايط داور و غيره حساب و كتاب دارد. من با واعظي آشتياني در خصوص فيروز كريمي در يك بخش كوچك موافق هستم كه به شخصي توهين نشود ولي اگر تصور مي‌كنيد با حرفهاي طنز و حذف مسائل اخلاقي اين مشكلات حل مي‌شود اشتباه مي‌كنيد.

سخنگوي سازمان تربيت بدني خاطرنشان كرد: شايد علي‌آبادي راضي نباشد كه اين مساله را بگويم ولي فيروز كريمي در يك برنامه تلويزيوني گفت كه علي‌آبادي مدير موفق و توانمندي است اما در شهرداري. اين نظر يك مربي و يا يك نويسنده است. خيلي‌ها در آن زمان آمدند و گفتند كه ديديد به شما چه گفتند. علي آبادي به من گفت اين اظهارنظر خيلي مهم نيست و حرفي است كه زده شده. پس از آن هم شايعه محروميت او از مربيگري در ليگ برتر توسط سازمان مطرح شد. ولي شما ديديد كه عوامل مختلفي از سازمان به او كمك كردند تا به تيم صبا باتري پيوست. من درباره اظهارنظر كريمي در خصوص يك كمك داور ناراحت شدم. من از طرفداران كريمي هستم ولي معتقدم فوتبال ما مسائل مهمتري هم دارد كه با فرستادن او به ليگ يك حل نمي‌شود. كار دوستان ما در سازمان ليگ ارزشمند است ولي من اظهارات آقاي آجرلو را تاييد مي‌كنم كه نبايد سرمايه‌ها را به راحتي از دست دهيم. بدانيد كه اگر فيروز كريمي در ليگ برتر هم نباشد مصاحبه او در ليگ دسته يك در برنامه 90 پخش خواهد شد.

وي خاطرنشان كرد: من تخصص و صلاحيتي در فوتبال ندارم ولي نقش بسيارزيادي را براي رسانه در پيشرفت فوتبال قائل هستم. رسانه‌هاي نوشتاري زحمات بسيار زيادي مي‌كشند ولي خلاء‌هايي دارند كه من اميدوارم طرحي داده شود تا آنها مجبور نشوند براي فروش بيشتر از يك سري اصول باز بمانند. من به عنوان كارمند صدا و سيما علي‌رغم پتانسيل بسيار زياد و زحمات بسياري كه آنها متقبل مي‌شوند از صدا و سيما انتقاد دارم. چرا كه صدا و سيما طرح منسجم و دقيقي براي حمايت از ورزش ندارد و امروز از ورزش براي پيشبرد اهداف و منافع خود استفاده مي‌كند.

آخوندي در بخش ديگري از سخنراني خود تاكيد كرد: بايد رييس جمهور به اين مساله وارد شود تا سه ميليارد تومان براي حق پخش به ما پول بدهند؟! در حالي كه در همه دنيا به گونه‌اي ديگر رفتار مي‌شود. خصوصي‌سازي كه روي هوا ممكن نيست. پول بليت‌فروشي هم ناچيز است اگر ما قيمت بليت را از 500 به 1000 تومان افزايش دهيم كار به نهادهاي امنيتي مي‌كشد. قانون كپي رايت هم كه در كشورمان نداريم. تيم پيروزي يك ميليون هوادار دارد كه پيراهن با امضاي يك بازيكن را بخرند. ما مي‌توانيم از اين بخش حداقل 10 ميليارد تومان درآمدزايي كنيم. ولي متاسفانه لباس بازيكنان در شهرستان‌ها به فروش مي‌رسد و ما نمي‌توانيم اين كار را انجام دهيم. شما مي‌بينيد رئال مادريد نصف مبلغ قرارداد بازيكنش را پيش از رسيدن او به اسپانيا درمي‌آورد.

سخنگوي سازمان تربيت بدني گفت: تنها استقلال و پرسپوليس در ميان تيم‌هاي ليگ برتر ظرفيت خصوصي‌شدن دارند، با اين حال هزار مشكل نظامي، حكومتي، امنيتي و ... در اين راستا وجود دارد. ما حاضريم سند هر تيمي را به كساني كه تمايل دارند باشگاه‌داري كنند ارائه دهيم. مگر شيرين‌فراز چقدر توانست در ليگ بماند. صدا و سيما نه به نيت بد بلكه به دليل نداشتن برنامه به همان اندازه كه در زمينه سياست به نظام كمك مي‌كند نمي‌تواند وظيفه‌ا‌ش را در قبال ورزش انجام دهد. اميدوارم اگر آقاي ضرغامي در صدا و سيما فعاليتش را ادامه داد يك فكري بكند و مديريت جوانتري را به بخش ورزش در زير مجموعه "پورمحمدي" تزريق كند تا اتفاقي بيافتد، وگرنه با اين روند حتي اگر شبكه 24 ساعته ورزشي هم داشته باشيم سودش بيشتر از اينكه به جيب ورزش برود به جيب صدا و سيما مي‌رود.

مدير روابط بين‌الملل سازمان تربيت بدني با اشاره به پيوستن كاكا و رونالدو به رئال مادريد گفت: مبلغ قرارداد اين دو بازيكن سه و نيم برابر بودجه يكساله ورزش است. بودجه سازمان تربيت بدني 54 ميليارد تومان است كه به 50 فدراسيون ورزشي، 8 هزار هيات، باشگاه استقلال و پرسپوليس، اردوهاي تيم ملي، جذب مربيان خارجي و داخلي و ... اختصاص دارد. اگر كمك صدا و سيما نباشد چطور انتظار داريم به جام جهاني برويم. پس كشورهايي كه تلاش كردند چرا نبايد به جام جهاني بروند. با اين بودجه‌ها اتفاقي نمي‌افتد.ما بايد همه دست به دست هم دهيم و با همه توان تلاش كنيم.

وي افزود: به عنوان عضو هيات مديره پرسپوليس مي‌گويم استقلال و پرسپوليس تيم‌هاي تهراني هستند، از آجرلو به عنوان مسوول تربيت بدني شهرداري تقاضا مي‌كنم يا به پرسپوليس بيايد و يا ما به خدمت ايشان برسيم تا با ايجاد تعامل بيشتر به ما كمك كنند. اگر به اين دو تيم كمك كنيد انگار به همه ورزش تهران كمك كرده‌ايد. من به عنوان كمترين و كوچكترين فرد اين تقاضا را از شما دارم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟