صفحه خبر لوگوبالا تابناک
در پنجاهمین «ساعت صفر» خواهید شنید؛

انتصاب رئیس مرکز تحقیقات سیمان در مجلس!/نظرسنجی حامیان احمدی نژاد برای انتخابات ریاست جمهوری/بالاخره فاجعه منا عمدی بود یا نه؟/تأیید آمار جنجالی عصبانی بودن ایرانیان توسط یک مسئول/دولت روحانی با نان مردم چه خواهد کرد؟

«ساعت صفر» زمانی است برای شنیدن ناشنیده ها. «ساعت صفر» برای کسانی است که وقت خواندن ندارند، ولی وقت شنیدن دارند و علاقه دارند مهمترین و جذاب ترین اخبار را در کمترین زمان بشنوند. پس هم اکنون اخبار را با روایت «تابناک» بشنوید.
کد خبر: ۵۳۸۵۴۳
| |
16851 بازدید
انتصاب رییس مرکز تحقیقات سیمان در مجلس/نظرسنجی حامیان احمدی نژاد برای انتخابات ریاست آخر هفته/بالاخره فاجعه منا عمدی بود یا نه؟/تایید آمار جنجالی توسط یک مسوول/دولت روحانی با نان مردم چه خواهد کرد؟اخبار جذاب و مهم چه اخباری بودند؟ خبرسازان چه کسانی بودند؟ چگونه باید در کمترین زمان، در جریان مهمترین اخبار قرار گرفت؟»؛ این ها سؤالاتی است که تابناک در نظر دارد با راه اندازی بخش تازه ای به نام «ساعت صفر» به آنها پاسخ دهد. این بخش یک بسته صوتی خبری شامل مهمترین و جذاب ترین اخبار است.

سعی بر این است در این بسته صوتی، اخباری که کمتر بیان می شوند یا اصلا بیان نمی شوند و مورد توجه قرار نمی گیرند، در بیانی تازه و در کمترین زمان و با تحلیلی متفاوت به مخاطبان ارائه شود. «تابناک» ضمن تشکر و قدردانی از همراهی همیشگی مخاطبان خود، پذیرای نظریات، اخبار، گزارش ها و پیام های صوتی مخاطبانش برای انعکاس در «ساعت صفر» خواهد بود. مخاطبان می توانند مطالب خود را به zerotime@tabnak.ir ارسال نمایند.

برای شنیدن پنجاهمین بسته صوتی «ساعت صفر» با ما همراه باشید.

تعداد بازدید : 12
کد ویدیو



اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان